Basik12
Zaangażowana w BB
DługiKrótki czy długi protokół miałaś?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DługiKrótki czy długi protokół miałaś?
Myske ze będziemy mieć transfer mniej więcej w tym samym czasie, u mnie 9 dzień, ale ja się przygotowuje do kriotransferu jutro mam wizytę kontrolnaU mnie 8 dzień stymulacji a estradiol tylko 666 , progesteron 0.15.
Mam jeszcze tylko dwa zastrzyki i koniec stymulacji
Oj tam, estradiol jest "diabelsko" dobryU mnie 8 dzień stymulacji a estradiol tylko 666 , progesteron 0.15.
Mam jeszcze tylko dwa zastrzyki i koniec stymulacji
Gratulacje piekna foto galeriaMeldujemy się po wizycie wszystko w jak najlepszym porzadeczku kropek ma się dobrze [emoji3059] termin porodu mam na 20.08 )
HBA to test wiązania plemnikow z hialuronianem. Jeśli wyjdzie dobrze, to nic nie zmienia, ale jeśli wyjdzie źle jak u nas to będziecie mieć wskazanie do PiCSI. U nas to badanie to był przełom. Wcześniej myśleliśmy że uda się bez in vitroJakie badanie nasienia powinien zrobić mój mąż przed kolejną procedura przy morfologii 1 procent? Na pewno rozszerzone i posiew? Ale jest np. coś takiego jak hba? Co to jest?
To tak jak u nas, nigdy nie zapomnę uczucia jak się dowiedziałam ze jedynym sposobem na dziecko jest invitro, a teraz cieszę się ze jest jeszcze taka nadziejaHBA to test wiązania plemnikow z hialuronianem. Jeśli wyjdzie dobrze, to nic nie zmienia, ale jeśli wyjdzie źle jak u nas to będziecie mieć wskazanie do PiCSI. U nas to badanie to był przełom. Wcześniej myśleliśmy że uda się bez in vitro
Test wiązania hialuronianem , sprawdza.ile plemników zdolnych do zapłodnieniaJakie badanie nasienia powinien zrobić mój mąż przed kolejną procedura przy morfologii 1 procent? Na pewno rozszerzone i posiew? Ale jest np. coś takiego jak hba? Co to jest?