Oo dzięki jestem w pracy i nie mam jak poczytać o tym. A czy jeszcze coś oprócz HBA powinniśmy zrobić?HBA to test wiązania plemnikow z hialuronianem. Jeśli wyjdzie dobrze, to nic nie zmienia, ale jeśli wyjdzie źle jak u nas to będziecie mieć wskazanie do PiCSI. U nas to badanie to był przełom. Wcześniej myśleliśmy że uda się bez in vitro
reklama
Ja jak jechałam do diagnostyki i byłam przed 7 na pobraniu to zwykle ok 10 miałam wyniki, ale to też zależy w którym punkcie się oddaje krew! Bo jak oddawałam w innym niż przy laboratorium to jeszcze czekali na kuriera i wyniki były ok 13.00 więc musiałam to obczaic i wolałam dalej jechać ale mieć szybciej wyniki. Wiem co czujesz. Siedzenie jak na szpilkach i tylko 1 myśl w głowie. Włącz sobie jakiś fajny serialNiestety nie mam jeszcze wyniku bety mam nadzieje że będą dzisiaj bo nie wiem jak wytrzymam do jutra
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Czekamy z Tobą. Jak na szpilkachNiestety nie mam jeszcze wyniku bety mam nadzieje że będą dzisiaj bo nie wiem jak wytrzymam do jutra
Ja byłam przed godz 9 i do tej pory nie mam wyników i pewnie już dzisiaj nie będzieJa jak jechałam do diagnostyki i byłam przed 7 na pobraniu to zwykle ok 10 miałam wyniki, ale to też zależy w którym punkcie się oddaje krew! Bo jak oddawałam w innym niż przy laboratorium to jeszcze czekali na kuriera i wyniki były ok 13.00 więc musiałam to obczaic i wolałam dalej jechać ale mieć szybciej wyniki. Wiem co czujesz. Siedzenie jak na szpilkach i tylko 1 myśl w głowie. Włącz sobie jakiś fajny serial
Netiaskitchen
Mój M robił badanie ogólne, morfologię, fragmentację i HBA.Oo dzięki jestem w pracy i nie mam jak poczytać o tym. A czy jeszcze coś oprócz HBA powinniśmy zrobić?
KarolinaJ79
200 na jeden dojrzały oocyt wiec wzrost estradiolu świadczy o dojrzewaniu jajec jak pisze MurawaI jeszcze pytanko o ten estradiol jak wyglądał u was ? Ja mam robiony co pare dni, w 1 ds 32, w 5 ds 300 a dzisiaj dopiero będę robić to wynik będzie popołudniu . Niemam pojęcia co mówi ten wynik
Ja właśnie swoje z rana odebrałam, dziś 17dpt i beta ponad 3600. Już powoli w to wierze i nawet od kilku dni mam czysty umysł i zero złych myśliJa byłam przed godz 9 i do tej pory nie mam wyników i pewnie już dzisiaj nie będzie
Trzymam kciuki, wieczorem powinnaś mieć już wynik. Ja robiłam w luxmedzie to na 14 był.
Super wiadomość gratulacje!!!Ja właśnie swoje z rana odebrałam, dziś 17dpt i beta ponad 3600. Już powoli w to wierze i nawet od kilku dni mam czysty umysł i zero złych myśli
Trzymam kciuki, wieczorem powinnaś mieć już wynik. Ja robiłam w luxmedzie to na 14 był.
Super. Teraz czekamy na serduszko♡♡♡♡♡Ja właśnie swoje z rana odebrałam, dziś 17dpt i beta ponad 3600. Już powoli w to wierze i nawet od kilku dni mam czysty umysł i zero złych myśli
reklama
KarolinaJ79
Brak wiadomości to dobre wiadomości ( przesad 3867 mojej bratowej) wiec dalej trzymamJa byłam przed godz 9 i do tej pory nie mam wyników i pewnie już dzisiaj nie będzie
Podziel się: