reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

HBA to test wiązania plemnikow z hialuronianem. Jeśli wyjdzie dobrze, to nic nie zmienia, ale jeśli wyjdzie źle jak u nas to będziecie mieć wskazanie do PiCSI. U nas to badanie to był przełom. Wcześniej myśleliśmy że uda się bez in vitro
Oo dzięki 🙂 jestem w pracy i nie mam jak poczytać o tym. A czy jeszcze coś oprócz HBA powinniśmy zrobić?

reklama
Niestety nie mam jeszcze wyniku bety 😡 mam nadzieje że będą dzisiaj bo nie wiem jak wytrzymam do jutra
Ja jak jechałam do diagnostyki i byłam przed 7 na pobraniu to zwykle ok 10 miałam wyniki, ale to też zależy w którym punkcie się oddaje krew! Bo jak oddawałam w innym niż przy laboratorium to jeszcze czekali na kuriera i wyniki były ok 13.00 więc musiałam to obczaic i wolałam dalej jechać ale mieć szybciej wyniki. Wiem co czujesz. Siedzenie jak na szpilkach i tylko 1 myśl w głowie. Włącz sobie jakiś fajny serial 😘

Ja jak jechałam do diagnostyki i byłam przed 7 na pobraniu to zwykle ok 10 miałam wyniki, ale to też zależy w którym punkcie się oddaje krew! Bo jak oddawałam w innym niż przy laboratorium to jeszcze czekali na kuriera i wyniki były ok 13.00 więc musiałam to obczaic i wolałam dalej jechać ale mieć szybciej wyniki. Wiem co czujesz. Siedzenie jak na szpilkach i tylko 1 myśl w głowie. Włącz sobie jakiś fajny serial 😘
Ja byłam przed godz 9 i do tej pory nie mam wyników i pewnie już dzisiaj nie będzie 😔

Ja byłam przed godz 9 i do tej pory nie mam wyników i pewnie już dzisiaj nie będzie 😔
Ja właśnie swoje z rana odebrałam, dziś 17dpt i beta ponad 3600. Już powoli w to wierze i nawet od kilku dni mam czysty umysł i zero złych myśli :)
Trzymam kciuki, wieczorem powinnaś mieć już wynik. Ja robiłam w luxmedzie to na 14 był.

reklama
Do góry