reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Z tego co kojarzę to krótki z antagonista, ale ja już zbyt młoda nie jestem, więc pamięć też może mnie mylić 😂

Bardzo dobry. Nie martwimy się!

Si, seniorita, były przypadki pęknięcia.
Czasem lekarze wolą poświęcić jeden duży pęcherzyka, żeby poczekać na kilka równej wielkości.

Jak jesteś taka zajebista to co się dziwisz 😁
Taaaa odkąd odeszlam stypa hahaha!!! No jeszcze wszystko się może wydaaaarzyc jak to Anita Lipnicka śpiewała :laugh2: :laugh2: :laugh2:

reklama
Jak zawsze miło się z Wami rozmawia, ale w związku z tym, że wstaję o 3 rano, pozwolę sobie oddalić się na zasłużony spoczynek.😋

Gdyby mnie wcieło na dłuższą chwilę, to spieszę z usprawiedliwieniem, że najbliższy wolny dzień przypada mi 21.01.

Kolorowych snów, mało zmartwień, owocnych wizyt, bet w kosmos, cudownego bicia serduszek, złotych jajec i bezbolesnych zastrzyków 😁
Love💞💞💞

Jejku, dziewczyny moje życie ostatnio jest jak z filmu... będąc księgowym niechcący znalazłam się w nowej firmie i zrobili że mnie inżynieria, chwilę potem pozytywne testy po IVF i płacz! Przez chwilę myślałam że tego nie ogarnę co mam teraz zrobić a moja poprzednia firmy już zadziałała żeby mnie ściągnąć z powrotem! Powiedziałam im że najprawdopodobniej jestem w ciąży bo nie będę kłamać i zawsze byłam z nimi szczera a im to nie przeszkadza, kumacie!!!? A ja nawet nie wiem czy będzie serduszko jeszcze nawet :( Looooo matko co ja narobilam!
No i extra bo w ciazy jesteś i będziesz!!!! A jeżeli jednak coś wykraczesz - w co ja nie wierze- to powiedziałaś najprawdopodobniej- przecież obecnie jesteś wiec cała prawda i tylko prawda!!!

Jasne! Pamiętam, Ty miałaś transfer chyba dzień szybciej tak? 23.12 ? A nie pisałaś czasami że 2 kropki już widziałaś??
Tak 23.12 i nie, nie widziałam jeszcze kropkow. Na razie lekarz na podstawie wyników i usg stwierdził wczesna ciąże ale to było w 12dpt wiec jeszcze nic nie było widać :( w poniedziałek Będzie 22dpt wiec jak koleżanka w postach wyzej pisała, ze u niej już ❤️ Było widać to może i mi się przytrafi.

reklama
Progesteron to jeszcze bym zrozumiała (ja mam brać normalnie do 15.02 - czyli 14 tc, a pózniej zacząć schodzić) ale estrofem tak długo ?
Przelecialam forum ciężarówek po in vitro u tak dziewczyny piszą, że około 9-10 tc
Nie mam pojęcia dlaczego :/ ja jestem zielona w ogóle w temacie lekow... oprócz przygotowania do punkcji i transferu to ja się zawsze od aptek trzymam z daleka. Tez mi się wydaje, ze coś za długo. Tym bardziej, ze ja nie mam żadnych problemów zdrowotnych . Może tak ogólnie powiedział „leki do 18tygodnia” a w między czasie będzie z czegoś mi schodził....

Do góry