Ja w sobotę punkcja. Mówicie, że wino pomaga ?? Na co ?? Przy świeżym transferze też??Ja po lampce przez 4 dni przed transferem, koniecznie wytrawne
reklama
Ja mialam podobne wyniki. Więc chyba jest dobrze ) dziś 12 dc. I w sobotę prawdopodobnie punkcja.I jeszcze pytanko o ten estradiol jak wyglądał u was ? Ja mam robiony co pare dni, w 1 ds 32, w 5 ds 300 a dzisiaj dopiero będę robić to wynik będzie popołudniu . Niemam pojęcia co mówi ten wynik
Aneczka85_01
Fanka BB :)
Dobry!
Że jajca rosną [emoji16]
Na jedno jajo 200-300
A to ja mam nisko [emoji17] a na usg były 3 jajca i wiele małych . Zaraz będę w klinice to będę mieć usg po 2 dniach co się zmieniło .
Aneczka85_01
Ja mialam podobne wyniki. Więc chyba jest dobrze ) dziś 12 dc. I w sobotę prawdopodobnie punkcja.
Ja zaraz się dowiem czy punkcja w sobotę czy w poniedziałek . Fajnie ze idziemy razem [emoji23]
Netiaskitchen
Na pewno na crio. Na świeżym to myślę że nie pomoże. Może lepiej dobra kawusia lub ciachoJa w sobotę punkcja. Mówicie, że wino pomaga ?? Na co ?? Przy świeżym transferze też??
Netiaskitchen
Na jedno dojrzałe jajo chyba. U Ciebie jeszcze rosną. Myślę że i estradiol podskoczy.A to ja mam nisko [emoji17] a na usg były 3 jajca i wiele małych . Zaraz będę w klinice to będę mieć usg po 2 dniach co się zmieniło .
Nie robię bo nie mam kasy, dopiero jak mi docent zaleci. Kariotypy mam. Robię tylko ten pakiet na trombofilię, ANA i zastanawiam się na IMK (NK?). Robię to w tajemnicy przed mężem, bo była o to wielka kłótnia. On nic nie chce robić przed wizytą i nie da sobie przetłumaczyć, nosz kurłaTeż go na razie nie robię. Mega jestem ciekawa co u Ciebie wykmini. A robisz KIR?
Styczeń to dla nas mega ciężki miesiąc - leki, transfer, ubezpieczenie auta i dwóch mieszkań. Trochę brakuje tych pieniędzy niestety...
Ostatnia edycja:
Aneczka85_01
Na jedno dojrzałe jajo chyba. U Ciebie jeszcze rosną. Myślę że i estradiol podskoczy.
Myśle ze mam mała dawkę leków . Lekarz mówił ze zazwyczaj startuje z dawka 300 a ja mam 225. Myśle ze chyba dlatego ze Niemam problemów z owu i ze dochodzi moja nadczynność
reklama
Aneczka85_01
Za chwilę ruszam na badanie bety...mega się boję [emoji12] czuję się tak jak za chwilkę miałabym dostać okres [emoji19] brzuch duży spuchnięty i od 2 dni piersi bolą
Czekamy i trzymamy [emoji1307]
Podziel się: