reklama
Serio tak zaczynalas brac antykoncepcyjne? Mi to sie pomieszalo tak ze szok bo stymulacje zaczynalam od 2 dc a antykoncepcje od 1 dc a myslalam ze tez od 2 dc. To nie wiem czy brac ta tabletke. HmmA ja myślę, że spokojnie możesz wziąć tabletkę antykoncepcyjną dopiero od 2 DC. Ja zaczynałam nawet od 3ego z zalecenia lekarza. Będziesz miała pewność, że w hormonach nic nie namieszałas
A potem wizyte kiedy mialas taka co doklada te zastrzyki? Ja umowilam sie na 18 dc bo juz sama nie wiem czy dobrze ;( ehh
Wiem wiem jutro jade zrobic zas badan cala kartka.Nie ma na to wpływu ale zrob te badania jak najszybciej trzeba je zrobić do 5 dnia cyklu.
Oj kurcze nie pamiętam szczerze mówiąc. To już prawie rok temu było u mnie. Ale widzę dziewczyny piszą, że to nie ma wpływu? Kochana nie chce Ci namieszać w głowie. Najlepiej napisz do lekarza jak masz możliwośćSerio tak zaczynalas brac antykoncepcyjne? Mi to sie pomieszalo tak ze szok bo stymulacje zaczynalam od 2 dc a antykoncepcje od 1 dc a myslalam ze tez od 2 dc. To nie wiem czy brac ta tabletke. Hmm
A potem wizyte kiedy mialas taka co doklada te zastrzyki? Ja umowilam sie na 18 dc bo juz sama nie wiem czy dobrze ;( ehh
Ananasowa93
Fanka BB :)
Milka może jednak nie bierz tej anty dzisiaj bo to pewniejsze. Jeden dzień na pewno nie wpłynie na antykoncepcję a będziesz miała 100 % pewności ze hormony są Ok. Pierwszy dzień cyklu to nic jeszcze jajniki nie ruszają. Idź raniutko na badania i po badaniach odrazu weź anty. Tak czy siak i tak będzie dobrze nie martw się. Czy weźmiesz czy nie to wyniki będą miarodajne. to wszystko jest takie skomplikowane dla nas. Lekarze wielu rzeczy nie mówią bo dla nich to oczywiste a my potem mamy rozkminyWiem wiem jutro jade zrobic zas badan cala kartka.
Aneczka85_01
Ja chyba robiłam o różnych porach. Ale miałam menopur. Teraz mam na razie sam gonapeptyl j jego mam robić rano. Bo podobno najlepiej się wtedy wchłania.
Orgalutran to lek który hamuje wydzielenie lh itd zeby nie doszło do owulacji przed czasem . Napisane w ulotce zeby przyjmować w tym samym czasie co ten pierwszy zastrzyk na wzrost pęcherzyków ale w różne miejsca podawać najlepiej w udo pod katem 45 stopni . Tamten zastrzyk robię w brzuch pod katem 90 stopni i wchodzi łatwo . Myśle jak to w udo zrobię ;( jak ja się boje igły [emoji23]
Ojej tak, 09.01 mam problemy ostatnio i z koncentracją i z pamięcią.Kochana jeszcze raz bo jesli czwartek to bedzie 09.01 a 07.01 jest dzisiaj to jak? na czwartek? Szczesliwi czasu nie mierzą
Netiaskitchen
Punkcję mam mieć jakoś na początku lutego. A Ty jak myślisz, kiedy?Kiedy masz wyniki AMH? Bedziesz miala wczesniej ode mnie punkcje
reklama
Ananasowa93
A mnie meczy jeszcze jeden temat związany z moim długim protokołem. Czy to normalne ze lekarka zaleciła 6 tygodni antykoncepcji ? 3 tyg brałam tabletki, kazała pominąć placebo i kontynuować minęły 4 tygodnie a jeszcze dwa przede mną. 20.01 ma być miesiączka i potem zaczynamy stymulację. Strasznie się boje ze za długo trwa to wyciszanie i potem jajniki nie rusza prawidłowo wszędzie gdzie czytam to anty trwa max 4 tygodnie. Napiszcie proszę coś o swoich doświadczeniach przy anty bo już mi najgorsze myśli chodzą po głowie a wizyta dopiero w poniedziałek ...
Podziel się: