O to już mamy druga wspólna klinikę. Też byłam w VI. Trolive...W ciągu ostatnich pięciu lat przeszłam przez Invimed w Poznaniu, Vitrolive w Szczecinie a teraz Gyncentrum w Katowicach (lub w Częstochowie jeśli akurat tam mój lekarz przyjmuje w dany dzień). Ty też jesteś z Gorzowa? [emoji6]
reklama
Edytta88
Początkująca w BB
Cześć dziewczyny,
Jestem tu nowa ale potrzebuje Waszych porad
Jesteśmy z moim starym po in vitro, pierwsza próba- szok- udana. W 7mym dniu po podaniu 5dniowych zarodków Beta - 58
Mam mega obawy, że coś się teraz stanie, czy częściej zdarza się to niż w ciąży naturalnej?
Schizuje...
Kolejna bete lekarz zalecił mi w piątek, jak często sprawdzałyście przyrost bety?
Jak długo po takim obrocie spraw chodziłyście do lekarza i przychodni w której wykonywany był transfer, czy prowadziłyście tam ciążę?
Jesteśmy z moim starym po in vitro, pierwsza próba- szok- udana. W 7mym dniu po podaniu 5dniowych zarodków Beta - 58
Mam mega obawy, że coś się teraz stanie, czy częściej zdarza się to niż w ciąży naturalnej?
Schizuje...
Kolejna bete lekarz zalecił mi w piątek, jak często sprawdzałyście przyrost bety?
Jak długo po takim obrocie spraw chodziłyście do lekarza i przychodni w której wykonywany był transfer, czy prowadziłyście tam ciążę?
Z okolic Gorzowa ,a w Szczecinie długo się staraliście?W ciągu ostatnich pięciu lat przeszłam przez Invimed w Poznaniu, Vitrolive w Szczecinie a teraz Gyncentrum w Katowicach (lub w Częstochowie jeśli akurat tam mój lekarz przyjmuje w dany dzień). Ty też jesteś z Gorzowa? [emoji6]
Olusja1987
Fanka BB :)
Poszłam tam z polecenia gorzowskiej ginekolog, bo pracuje tam profesor i wogole strasznie go wychwalała. Niestety zero badań, od razu w kolejnym cyklu podchodziliśmy, krótki protokół mimo iż wiem, że co miesiąc mam LUF, z tego pośpiechu jeden zarodek wyszedł, szybki transfer i szybkie liczenie kasy. Tyle mogę powiedzieć o tej klinice. Porażka.
Z okolic Gorzowa ,a w Szczecinie długo się staraliście?
Olusja1987
I jak Twoje odczucia?
O to już mamy druga wspólna klinikę. Też byłam w VI. Trolive...
Cześć dziewczyny,
Schizuje...
Cześć!
Beta bardzo ładna przyrosty co 48h.
Zazwyczaj robi się 3 lub 4 weryfikację. Potem już usg.
Kliniki rzadko prowadzą cała ciążę, choć się zdarza. Poza tym lepiej mieć gina pod ręką. Gratuluję i trzymam
Ja chyba wiem z jakiego polecenia,od dr Sz.?Poszłam tam z polecenia gorzowskiej ginekolog, bo pracuje tam profesor i wogole strasznie go wychwalała. Niestety zero badań, od razu w kolejnym cyklu podchodziliśmy, krótki protokół mimo iż wiem, że co miesiąc mam LUF, z tego pośpiechu jeden zarodek wyszedł, szybki transfer i szybkie liczenie kasy. Tyle mogę powiedzieć o tej klinice. Porażka.
Początkowo super. Potem już mnie wkurza... Tylko. Tak jak piszesz, badania tylko we własnym zakresie, cały czas tak samo przy każdym transferze.Liczenie na cud, że może się uda. No i liczenie kasyyyy. Teraz jak mają dofinansowanie to już wogóle taśmociag. Choć są Dziewczyny tu co chwalą. Oczywiście te, którym się udało To chyba nie jest klinika na trudniejsze przypadki.I jak Twoje odczucia?
Aduś16
Zacznij najpóźniej od 18tc, co Max 2 tyg. Jak jest niewydolność to w porę zdiagnozuja.. Ja miałam już lejkowata w 22tc...A kiedy najwcześniej należy badać szyjkę? Tzn w którym TC? Musze dopytać lekarza na wizycie.
reklama
Olusja1987
Nie, dr L. Widzę więc, że więcej lekarek widzi w nim Boga, chociaż w temacie In Vitro ***** wiedzą, bo jak jej dałam listę badań to o niektórych badaniach nie wiedziała, że istnieją. I w ogóle to dla nich czarna magia...
Ja chyba wiem z jakiego polecenia,od dr Sz.?
Podziel się: