Jeszcze nie robiłam.@Murawa kiedy robiłaś KIR? I kiedy spodziewasz się dostać wyniki?
Będziemy robić po tym wolnym. W medgen około 3 tyg piszą.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze nie robiłam.@Murawa kiedy robiłaś KIR? I kiedy spodziewasz się dostać wyniki?
Jak widac nie ma reguły U mnie poczatkowa beta wyzsza ale przyrosty w caly swiat a uciebie wszystko idealnie No masakra. Biologii nie odgadnieszW załączniku weryfikacja. Zobacz załącznik 1064556
My robimy 11egoteż w Medgenie myślałam że Ty szybciejJeszcze nie robiłam.
Będziemy robić po tym wolnym. W medgen około 3 tyg piszą.
Niby mamy w cenniku inrtalipid ale oczywiscie moj D byl przeciwny To podobno tez chyba nie za wiele daje. Napewno cos tam wspomaga ale to chyba jak sie ma podwyzszone nk.Obczaję temat dziękuję
Niestety nie da się tego wymazać z pamięci. Ale teraz stoję przed nową szansą, mam nadzieję, że zostanie z nami na zawsze. Dopiero po zmianie kliniki zostałam skierowana do dc Paśnika, ponieważ wyszły mi wysokie komórki NK i w KIRach coś nie halo. W związku z tym będę miała wlewy i zastrzyki z ACCOFILU i HEPARYNĘ zalecił.
Koleżanka coś około 34 zł płaciła i w naszej klinice nie biorą nic za podanieA jaki jest koszt ACCOFILU do wlewów i w zastrzykach?
Miało być szybciej, ale wiesz jak to ze mną teraz. Czasu brak, po drodze święta i tak się zeszłoMy robimy 11egoteż w Medgenie myślałam że Ty szybciej
Murawcia, 2020 to nasz rok jest, wiesz?@Ananasowa93 !witaj!
Doskonale rozumiem te emocje.
Ja startując z procedurą byłam kompletnie zielona, podjarana i przekonana świecie, że uda się za pierwszym razem.
No to dostałam po gębie za te swoje nieprzygotowanie.
Wierze mocno, że Twoja przygoda z invitro będzie krótka i owocna w wymarzoną, różowa pupke
Nooo! Polać tej paniMurawcia, 2020 to nasz rok jest, wiesz?
Uda nam się Szczególnie niech się uda tym z nas, którym się jeszcze nie udało.
Niech to będzie piękny dla nas czas
I żeby żadne kolektywne pijaństwo nie było nam więcej potrzebne