Czarna1985
Fanka BB :)
Na pewno zrobię te witaminy. Zrobilam juz kilka badan ktore Adus @16 mi poradzila wiec pojde do niego juz z czymś . A tutaj w uk ja nie chce juz nic badac bo dla nich zawsze jest jedna odpowiedźZalecają to przy poronieniach nawykowych. Niby dr mowil ze nie musze bo moja beta zawsze 0,ale jak chce to mozna sprawdzic.
Zależy jak stoisz finansowo,ale jeśli masz możliwości to zapytaj lekarza co by Ci z listy doradzil zbadac oprocz swoich wytycznych.
Ja jeszcze okolo transferu badam magnez,potas,zelazo,sod,witD i musze sprawdzić teraz b12,bo dawno temu mialam niedobor i zupełnie o tym zapomniałam.
Ja w IE chcialam zbadac ten czynnik to musze isc do genetyka bo gp nie moze skierowac na to badanie,genetyk musi wypełnić specjalny papier zeby to badanie zrobic, białka tez nie idzie zbadac bez dodatkowej papierologii.
jest wszystko ok. Nawet jezeli sie uda to szybko ich nie poinformuje. Nie ufam im po prostu.
Zrobie tyle badan ile bedzie trzeba bo to jest moj ostatni rok walki i poddaje sie. Mam juz 35 lat i w koncu moze to glupio zabrzmi ale chce w koncu zaczac zyc.
Bardzo dziekuje za podpowiedź na pewno sie przyda