reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ladnie imiona macie Diana i Sylwia. Moja mama poszła na latwizne i tylko Anna jestem :) ale jak ktos mówi do mnie Anka to sie bazyliszek uruchamia. Nie nawidze Anki i kazdemu mowie ze mam na imię Anna. Nie wiem czemu akurat to imię jest tak notorycznie zmieniane yhhh[emoji848]

Mi ciagle w szkole zmieniali na Daria czym doprowadzali moich rodziców do obłędu bo problemy z dokumentami były zawsze. Raz mi zrobili legitymacje szkolna ze złym imieniem i miałam mase problemów... wrr

Sylwia to moja mama [emoji23] no w mojej rodzinie same nietypowe imiona a u nas Team D&D (Daniel i Diana)

reklama
Nulka jaka szczesliwa [emoji7] [emoji7] [emoji7] O Twej zacnej urodzie juz nie musze pisac bo pisałam. Jestes urocza :)
Co tam dziewczynki ogladacie. Ja tez dzisiaj nie nadazam z forum i przewijam juz drugi raz Anne not Annie - nowy 3 sezon na netflix.
To coś do oglądnięcia dla @Laurka2019[emoji23]

No dzisiaj to przeszłyscie siebie... Nie do nadrobienia... A tylko kilka godzin mnie nie było[emoji3][emoji3][emoji3]Jestem w połowie dopiero[emoji16] nasza fotka z sesji ślubnej, bo widziałam i tak mi się miło zrobiło, że wreszcie zobaczyłam Wasze pysie[emoji4]
[emoji7][emoji7][emoji7]piekna fotka. Piękni Wy ;) jak my braliśmy ślub to mialam 10 kg mniej [emoji23][emoji23]

Nulka jaka szczesliwa [emoji7] [emoji7] [emoji7] O Twej zacnej urodzie juz nie musze pisac bo pisałam. Jestes urocza :)
Co tam dziewczynki ogladacie. Ja tez dzisiaj nie nadazam z forum i przewijam juz drugi raz Anne not Annie - nowy 3 sezon na netflix.

U mnie muzyczka leci. Filmy już wszystkie obejrzałam dziś w sumie 3 zaliczone, trzeba coś robić żeby nie spać [emoji12]🤪🤪 dodatkowo wy mnie napędzacie do działania i tańczyć mi się chce [emoji23][emoji23]

Ladnie imiona macie Diana i Sylwia. Moja mama poszła na latwizne i tylko Anna jestem :) ale jak ktos mówi do mnie Anka to sie bazyliszek uruchamia. Nie nawidze Anki i kazdemu mowie ze mam na imię Anna. Nie wiem czemu akurat to imię jest tak notorycznie zmieniane yhhh[emoji848]
Mam siostrę Anne i ciągle mówię na nią Anka[emoji23][emoji23] ale rozumiem doskonale. Ja nienawidzę jak ktoś mówi na mnie Sylwka. Wrrr.

Chrzań ten indeks. Przecież tych śliwek jest tam niewiele. Słodycz i tak przeszła do bigosu a rezygnujesz z błonnika, witamin i mikro makro pierdół. Czemu tylko włoskie? Też je lubię, a najbardziej w cieście. Nie jem migdałów i nerkowców bo są dla mnie za słodkie. Arachidowe bardzo lubię, tyle że zwalniają mi przy nich hamulce[emoji23] no i są mocno prozapalbe, więc odpuszczam.
Ale chyba włoskie nie sa za słodkie ????!!!!! Jem akurat takie bo mam ich na tony w domu. Wiec wszystkie poszly do suszenia i tak sobie podjadam myslac ze dobrze robie no i tez je uwielbiam. Jakos tak przed ta stymulacja obiecalam ze dam z siebie wszystko zeby jakosc komorek byla dobra i jesli to jest IO przyczyna to musze tą mende zniszczyc. Jeszcze dam rady tych kilka tygodni. I w sumie to by mi chyba nawet juz nic przez gardło nawet grzesznego nie przeszło. Wiem ze pisze jak nawiedzona ale stwierdzilam ze tych kilkanascie dni moga dac z siebie duzo zeby wkoncu sie udało.

Dobrze, że się odzywasz. To ważny krok. Smutku nie ukoimy, ale rozumieć będziemy jak mało kto. Właśnie mówiłam do męża, że czka nas trudny pierwszy kwartał, a niczego się po tym co przeszliśmy ostatnio już nie boję. Zobaczysz słoneczko zza chmur. Na razie musisz dać sobie trochę czasu. 4 razy od września przechodziłam przez oglądanie wyników zerowej bety. A w życiu to już 5 razy. Pierwszy raz w 2018 było najgorzej, ale wtedy byłam z tym sama (z mężem). Potem tu trafiłam i za każdym razem podnosilam się silniejsza.Opowiedz coś więcej o sobie jak chcesz.
Dla mnie 2019 to był trudny rok
Najpierw wielka radość bo ciaza ale biochemiczna do tego wodniak jajowodu zabieg 3 inseminacje i teraz nieudany transfer.
Trochę skończyły mi się chyba siły dlatego decyzja o tym żeby się odezwać. Poznać kogoś kto przeżywa też to piekło na ziemi.

reklama
Do góry