reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hejka ;) jak się bardziej uśmiecham to więcej zmarszczek mam ;)
P.s Mam na imię Sylwia.
Kiedys bardzo podobało mi sie imię Liliana i zawsze mowilam,ze jak będę miała córkę to dam jej tak na imię. Moj mąż zawsze mowil,ze mu się nie podoba. Jak dołączalam do forum i zapytalam go jaki mam wziąć Nick od razu odpowiedział Liliana... I jest ;)
A moj chce LAURA dla corci 🙂
strasznie mi sie spodobalo to imie, miała się urodzić w 2019,ale każe na siebie czekać:)

No dzisiaj to przeszłyscie siebie... Nie do nadrobienia... A tylko kilka godzin mnie nie było😀😀😀Jestem w połowie dopiero😁 nasza fotka z sesji ślubnej, bo widziałam i tak mi się miło zrobiło, że wreszcie zobaczyłam Wasze pysie😊

Załączniki

• V__ACC1.jpeg
    V__ACC1.jpeg
    69,8 KB · Wyświetleń: 136
Moje marzenie - kominek - ale mam zazdro teraz
emoji7.png
emoji7.png

Co do Imion ja jestem Diana
emoji4.png
mamusie poniosło ha ha
Moje marzenie - kominek - ale mam zazdro teraz [emoji7][emoji7]

Co do Imion ja jestem Diana [emoji4] mamusie poniosło ha ha
Ladnie imiona macie Diana i Sylwia. Moja mama poszła na latwizne i tylko Anna jestem :) ale jak ktos mówi do mnie Anka to sie bazyliszek uruchamia. Nie nawidze Anki i kazdemu mowie ze mam na imię Anna. Nie wiem czemu akurat to imię jest tak notorycznie zmieniane yhhh🤔

Cześć.
Jestem nową i pierwszy raz korzystam z forum. Wasze czytam okresowo od jakiegoś czasu A dziś poczułam że sama nie dam już rady więc piszę.
Ja również staram się o ciążę już od prawie 3 lat. Teraz 19.12 przystąpiliśmy do in vitro pierwszy raz.
Oczywiście wcześniej zaliczyliśmy wszystkie pozostałe etapy bez efektu. Były tylko duże nadzieję i jeszcze większe załamania.
2.01 robiłam hcg które wyszło 93 dziś powtórzyła i jest praktycznie 0.
Nie mam siły czuje się załamana i szukam wsparcia u osób które będą potrafiły to wszystko zrozumieć.
Dobrze, że się odzywasz. To ważny krok. Smutku nie ukoimy, ale rozumieć będziemy jak mało kto. Właśnie mówiłam do męża, że czka nas trudny pierwszy kwartał, a niczego się po tym co przeszliśmy ostatnio już nie boję. Zobaczysz słoneczko zza chmur. Na razie musisz dać sobie trochę czasu. 4 razy od września przechodziłam przez oglądanie wyników zerowej bety. A w życiu to już 5 razy. Pierwszy raz w 2018 było najgorzej, ale wtedy byłam z tym sama (z mężem). Potem tu trafiłam i za każdym razem podnosilam się silniejsza.Opowiedz coś więcej o sobie jak chcesz.

No dzisiaj to przeszłyscie siebie... Nie do nadrobienia... A tylko kilka godzin mnie nie było😀😀😀Jestem w połowie dopiero😁 nasza fotka z sesji ślubnej, bo widziałam i tak mi się miło zrobiło, że wreszcie zobaczyłam Wasze pysie😊
Nulka jaka szczesliwa 😍 😍 😍 O Twej zacnej urodzie juz nie musze pisac bo pisałam. Jestes urocza :)
Co tam dziewczynki ogladacie. Ja tez dzisiaj nie nadazam z forum i przewijam juz drugi raz Anne not Annie - nowy 3 sezon na netflix.

reklama
Moje marzenie - kominek - ale mam zazdro teraz [emoji7][emoji7]

Co do Imion ja jestem Diana [emoji4] mamusie poniosło ha ha
Z tymi imionami.. Ja mialam byc Paulina. Ale tatus pojechal do urzędu sam i powiedział mamie,ze jestem Sylwia ;) oj dlugo mi sie to imię nie podobało, a teraz to juz sie chyba przyzwyczaiłam [emoji23][emoji23]

Do góry