reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja dzisiaj też myślałam o dziewczynach ;) i jeszcze o @Marzycielka7 ;))

Oj kochane
Ja podczytuje Was caly czas, fakt pozmienialo sie. Ale ciesze sie bo to oznacza ze wielu sie udalo i juz ciesza sie bobaskami...
Justynie nie udalo sie, beta spadla, odpoczywa, czasem, ale rzadko zaglada.

Ja ciesze sie z kazdej pozytywnej bety[emoji173]️ jak podczytuje forum
Ale tez widze ze Ci co ze mna transferowali maja juz bobasy , a ja nadal nic, a to boli. Ze tyle przeszlismy, tyle lez i poswiecenia i nic.
Mialam w miedzyczasie histeroskopie w ktorej nie wyszlo nic..
Bylam u Pasnika, zrobilam jedno badanie przy okazji wizyty i tez wyszlo w normie (test IMK, komorki nk mam w normie wynik 10)
Na pozostale zbieramy powoli fundusze.
Ale jestem chyba zalamana.. raz mam dolek raz daje rade.

Teraz mamy inne wydatki i na ivf nie mozemy sobie pozwolic wiec jak u Pasnika nic nie wyjdzie to w 2020 nic nie zdzialamy ... i tak czas plynie.
Teraz liczylam na naturalny cud po histero ale znowu sie rozczarowalam i to chyba najgorszy moment jest.

Ale ciekawa jestem co u Marzycielki??

Buziaki[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Powiedz mi kobieto - co Ty od siebie chcesz [emoji2]. Nie masz czego się wstydzić, pięknie wyglądasz [emoji8]. Bardzo mi się podobają Twoje włosy, piękny odcień. Ja jestem z natury szatynką i robię sobie ombre, sombre czy kto tam wie co, w kolorze jasnego blondu ale mój blond zaraz taki żółtawy się robi. I mega zniszczyło mi to włosy... Takie siano mam[emoji49] Od jakiegoś czasu zastanawiam się czy nie wrócić do koloru ciepłego brązu i żeby już ich nie rozjaśniać
Ja z natury mam ciemny blond. Bardzo podobają mi sie ciemne włosy, no ale mi nie pasują. Nie pasują mi też ciepłe odcienie, mam obsesję na punkcie żółci.. przechodziłam juz ombre, srombre i kiedy wytracal sie ciepły odcień juz mnie to denerwowalo. Wlosy na zdjęciu to nic innego jak drobniutenkie pasemka z rozjasniacza na wodzie 6-8 i na to płukanka. Ale.. po tych naszych lekach tak mi zaczęły wypadac wlosy (nigdy tak nie mialam), ze w grudniu zdecydowałam z fryzjerem nie nakładać rozjasniacza. Założył mi jakiś beżowy toner i teraz mam bardzo naturalny blond od góry wlasnie jak ombre. I nie czuje się dobrze, więc w marcu, po 3 miesiącach kuracji wracam do jasniutkich ;)
Jeśli chcesz ochlodzic swoj kolor to zrób sobie co jakis czas płukanke. W miseczce wymieszaj odżywkę z płukanka ( fioletowa) , wsmaruj we wlosy i od razu po chwili splukaj;) sposób na chłodny blond dla każdego. Tylko trzeba równo w smarować i najlepiej od tylu do przodu bo przy twarzy szybko lapie i czasem wpadają w siwe do 2 myć;)

Moja Lilianka [emoji7][emoji8] Czeeescc piękna :) Teraz tylko musimy troche nad wiekszym usmiechem popracowac [emoji122]
Hejka ;) jak się bardziej uśmiecham to więcej zmarszczek mam ;)
P.s Mam na imię Sylwia.
Kiedys bardzo podobało mi sie imię Liliana i zawsze mowilam,ze jak będę miała córkę to dam jej tak na imię. Moj mąż zawsze mowil,ze mu się nie podoba. Jak dołączalam do forum i zapytalam go jaki mam wziąć Nick od razu odpowiedział Liliana... I jest ;)

Bo my chyba juz jak rodzina[emoji3059] moj mąż sie smieje ze mnie ze ja po pracy zamiast spedzac z nim czas to ja w telefonie i czytam co u was[emoji173]
No ja właśnie jadlam kolację jedna ręką, a drugą w telefonie;) mąż zrobił tortille z kurczakiem i warzywami, sos mi leciał po rękach A mąż "wez kochanie zjedz normalnie, zaraz odpiszesz na tym forum" [emoji23][emoji23]

Tzn się wcześniej już zaczęłam brać magnez co prawda mam w formie pitnej i raz dziennie z Wit C mieszam bo Wit C kazał mi lekarz przed transferem też tym razem brać 🤔 ale faktycznie zapytam się go w środę może powinnam mieć jakiś inny magnez albo brać w tabletkach i większą dawkę 🤔❤ a teraz sobie wypije ten mój 2 razy dziennie? Chyba nie zaszkodzi co?

Najlepiej magnez się wchłania przez skórę ;) ja moczę sobie stopki, można też dosypać do kąpieli albo zrobić sobie oliwkę magnezową ;)

Załączniki

• 3D2E957D-B47A-45E2-B717-62F6A0505353.jpeg
    3D2E957D-B47A-45E2-B717-62F6A0505353.jpeg
    448,8 KB · Wyświetleń: 69
reklama
No ja właśnie jadlam kolację jedna ręką, a drugą w telefonie;) mąż zrobił tortille z kurczakiem i warzywami, sos mi leciał po rękach A mąż "wez kochanie zjedz normalnie, zaraz odpiszesz na tym forum" [emoji23][emoji23]

Ja zaraz bagietkę czosnkowa pochłone, po nocnych zmianach godziny jedzenia mam przestawione [emoji12]🤪🥖🧈oboje z mężem kochamy pieczywo czosnkowe

Do góry