reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja dzisiaj też myślałam o dziewczynach ;) i jeszcze o @Marzycielka7 ;))

Oj kochane
Ja podczytuje Was caly czas, fakt pozmienialo sie. Ale ciesze sie bo to oznacza ze wielu sie udalo i juz ciesza sie bobaskami...
Justynie nie udalo sie, beta spadla, odpoczywa, czasem, ale rzadko zaglada.

Ja ciesze sie z kazdej pozytywnej bety[emoji173]️ jak podczytuje forum
Ale tez widze ze Ci co ze mna transferowali maja juz bobasy , a ja nadal nic, a to boli. Ze tyle przeszlismy, tyle lez i poswiecenia i nic.
Mialam w miedzyczasie histeroskopie w ktorej nie wyszlo nic..
Bylam u Pasnika, zrobilam jedno badanie przy okazji wizyty i tez wyszlo w normie (test IMK, komorki nk mam w normie wynik 10)
Na pozostale zbieramy powoli fundusze.
Ale jestem chyba zalamana.. raz mam dolek raz daje rade.

Teraz mamy inne wydatki i na ivf nie mozemy sobie pozwolic wiec jak u Pasnika nic nie wyjdzie to w 2020 nic nie zdzialamy ... i tak czas plynie.
Teraz liczylam na naturalny cud po histero ale znowu sie rozczarowalam i to chyba najgorszy moment jest.

Ale ciekawa jestem co u Marzycielki??

Buziaki[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Powiedz mi kobieto - co Ty od siebie chcesz [emoji2]. Nie masz czego się wstydzić, pięknie wyglądasz [emoji8]. Bardzo mi się podobają Twoje włosy, piękny odcień. Ja jestem z natury szatynką i robię sobie ombre, sombre czy kto tam wie co, w kolorze jasnego blondu ale mój blond zaraz taki żółtawy się robi. I mega zniszczyło mi to włosy... Takie siano mam[emoji49] Od jakiegoś czasu zastanawiam się czy nie wrócić do koloru ciepłego brązu i żeby już ich nie rozjaśniać
Ja z natury mam ciemny blond. Bardzo podobają mi sie ciemne włosy, no ale mi nie pasują. Nie pasują mi też ciepłe odcienie, mam obsesję na punkcie żółci.. przechodziłam juz ombre, srombre i kiedy wytracal sie ciepły odcień juz mnie to denerwowalo. Wlosy na zdjęciu to nic innego jak drobniutenkie pasemka z rozjasniacza na wodzie 6-8 i na to płukanka. Ale.. po tych naszych lekach tak mi zaczęły wypadac wlosy (nigdy tak nie mialam), ze w grudniu zdecydowałam z fryzjerem nie nakładać rozjasniacza. Założył mi jakiś beżowy toner i teraz mam bardzo naturalny blond od góry wlasnie jak ombre. I nie czuje się dobrze, więc w marcu, po 3 miesiącach kuracji wracam do jasniutkich ;)
Jeśli chcesz ochlodzic swoj kolor to zrób sobie co jakis czas płukanke. W miseczce wymieszaj odżywkę z płukanka ( fioletowa) , wsmaruj we wlosy i od razu po chwili splukaj;) sposób na chłodny blond dla każdego. Tylko trzeba równo w smarować i najlepiej od tylu do przodu bo przy twarzy szybko lapie i czasem wpadają w siwe do 2 myć;)

Moja Lilianka [emoji7][emoji8] Czeeescc piękna :) Teraz tylko musimy troche nad wiekszym usmiechem popracowac [emoji122]
Hejka ;) jak się bardziej uśmiecham to więcej zmarszczek mam ;)
P.s Mam na imię Sylwia.
Kiedys bardzo podobało mi sie imię Liliana i zawsze mowilam,ze jak będę miała córkę to dam jej tak na imię. Moj mąż zawsze mowil,ze mu się nie podoba. Jak dołączalam do forum i zapytalam go jaki mam wziąć Nick od razu odpowiedział Liliana... I jest ;)

Bo my chyba juz jak rodzina[emoji3059] moj mąż sie smieje ze mnie ze ja po pracy zamiast spedzac z nim czas to ja w telefonie i czytam co u was[emoji173]
No ja właśnie jadlam kolację jedna ręką, a drugą w telefonie;) mąż zrobił tortille z kurczakiem i warzywami, sos mi leciał po rękach A mąż "wez kochanie zjedz normalnie, zaraz odpiszesz na tym forum" [emoji23][emoji23]

Tzn się wcześniej już zaczęłam brać magnez co prawda mam w formie pitnej i raz dziennie z Wit C mieszam bo Wit C kazał mi lekarz przed transferem też tym razem brać 🤔 ale faktycznie zapytam się go w środę może powinnam mieć jakiś inny magnez albo brać w tabletkach i większą dawkę 🤔❤ a teraz sobie wypije ten mój 2 razy dziennie? Chyba nie zaszkodzi co?

Najlepiej magnez się wchłania przez skórę ;) ja moczę sobie stopki, można też dosypać do kąpieli albo zrobić sobie oliwkę magnezową ;)

Załączniki

• 3D2E957D-B47A-45E2-B717-62F6A0505353.jpeg
    3D2E957D-B47A-45E2-B717-62F6A0505353.jpeg
    448,8 KB · Wyświetleń: 72
reklama
No ja właśnie jadlam kolację jedna ręką, a drugą w telefonie;) mąż zrobił tortille z kurczakiem i warzywami, sos mi leciał po rękach A mąż "wez kochanie zjedz normalnie, zaraz odpiszesz na tym forum" [emoji23][emoji23]

Ja zaraz bagietkę czosnkowa pochłone, po nocnych zmianach godziny jedzenia mam przestawione [emoji12]🤪🥖🧈oboje z mężem kochamy pieczywo czosnkowe

Do góry