reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

I bedziesz mamą,to tylko kwestia czasu.
Ja wyszłam za mąż mając 23lata a i tak to nie pomogło zeby miec dzieci przed 30stka jak zawsze planowałam, 26 i 28lat no i moze jedno na starość koło 38;)
Teraz myślę ciągiem isc,jak tylko sie pierwsze urodzi,to od razu po 8-10mieisacach kolejny transfer planować,jak zarodków wystarczy z tej stumulacji. Ale to znowu tylko plany a rzeczywistość pewnie ni jak się bedzie do tego miała.
Ja wyszłam za mąż mając 22 lata. Po 2 latach zaczęliśmy się starać o dziecko a tu nic .. ivf zaczęłam w wieku 25 lat. W tym roku będę miała 27 lat ;)
Ale całe szczęście 4 transfer udany ❤️ Aktualnie 8 Tc 🥰

reklama
I bedziesz mamą,to tylko kwestia czasu.
Ja wyszłam za mąż mając 23lata a i tak to nie pomogło zeby miec dzieci przed 30stka jak zawsze planowałam, 26 i 28lat no i moze jedno na starość koło 38;)
Teraz myślę ciągiem isc,jak tylko sie pierwsze urodzi,to od razu po 8-10mieisacach kolejny transfer planować,jak zarodków wystarczy z tej stumulacji. Ale to znowu tylko plany a rzeczywistość pewnie ni jak się bedzie do tego miała.
Tak młodziutka wyszłas za mąż? To przeciez jeszcze dzieckiem byłas :-D:biggrin2:
:biggrin2: Musialas byc chyba strasznie zakochana... :)Tez bedziesz Mama :biggrin2: Juz jestes tak blisko :)

Ja też szczylem byłam jak brałam ślub, 21 lat miałam a mąż 22. A w tym roku 15 rocznica ślubu [emoji7][emoji7][emoji7]
Tak młodziutka wyszłas za mąż? To przeciez jeszcze dzieckiem byłas :-D:biggrin2:
:biggrin2: Musialas byc chyba strasznie zakochana... :)Tez bedziesz Mama :biggrin2: Juz jestes tak blisko :)

Kuźwa, jajecznicę robiłam to cała patelnia mi spadła z kuchenki [emoji23][emoji23][emoji23]. A jakie piękne słowa leciały przy tym [emoji23]. Kot nie dał rady posprzątać, Lenka mi pomogła [emoji23].
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D to co ty z tymi jajkami probwałas zrobic ?[emoji173][emoji173][emoji173]
IMG_20200104_093705.jpeg

Ja wyszłam za mąż mając 22 lata. Po 2 latach zaczęliśmy się starać o dziecko a tu nic .. ivf zaczęłam w wieku 25 lat. W tym roku będę miała 27 lat ;)
Ale całe szczęście 4 transfer udany ❤ Aktualnie 8 Tc 🥰
Mlodziutko to zaczęłam pracowac na siebie mając 16lat. Majac 19 poznałam męża i wyjechalismy do Irlandii,po 2 latach zareczyny i za kolejne 2lata ślub. Ponad 3lata mieszkalismy razem takze dobra szkola była co Nas czeka.
Moim zdaniem KAŻDA para myśląca o slubie powinna przemieszkac min 6miesiecy ze sobą,to by mniej rozwodów bylo.
Ale w Pl jak nie wyjedziesz do większego miasta i nie wynajmiesz mieszkania z narzeczonym to raczej kiepsko żeby się tescie zgodzili na wprowadzke przed ślubem z tego co obserwuje po swoich znajomych.

reklama
Do góry