reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jaka to niesprawiedliwość, ze musicie sie zmagac z nieplodnościa. @Laurka2019 baaardzzo baaaardzo mocno Ci kibicuje ✊✊✊ ko kurcze mis byc teraz dobrze. Myslisz ze powinnam wrocic i dalej brac DHEA z takim wysokim AMH?
@fredka84 a moze to dobry znak z tymi jajcami ?
Szczerze to czytając o DHEA zawsze to bylo w połączeniu z niską rezerwą,a moze zbadaj sobie poziom DHEA i testosteronu i jak wynik nie będzie wysoki to warto lekarza zapytac. Wiem że niedługo konczysz antyki ale moze jakas dziewczyna co ma wizyte na dniach by zapytała lekarza o zdanie. Bo skoro DHEA byloby niskie to mysle suplementacja wskazana.

A dziś też miałam śmieszną sytuację...
Byłam na spacerze z psami i co jakiś czas padał deszcz, ale twardo zrobiłam prawie 3km. Pod koniec spaceru kurtka była dość mokra i chyba jak ją wcześniej prałam to pralka źle wypłukała proszek. No i wracałam cała w białej pianie od tego proszku, kurtka czarna, piana biała, wyglądałam jakby mnie ptaki obsrały[emoji23]. Dobrze że w lesie byłam to nikt mnie nie widział [emoji23]
To miałaś drugie płukanie w lesie 😂

Masz rację kochana. Podobnie jest z tego co wiem w Norwegii, nie podają oznaczeń bo wg każda ma potencjał a w Niemczech chyba podają dobrą bądź bardzo dobra zamiast tych wszystkich cyferek.
Odebrałam wynik i beta 284 w 11dpt (48h temu była 105) próg 37.. Więc rosnie w podobnym tempie. Już bety nie powtarzam bo zaraz przekraczam granice. Za tydzień pojadę do Polskiego ginekologa w Coventry na usg, wtedy musi być już pęcherzyk bo będzie 19dpt...
Mówiłam ze będzie dobrze! Cieszę się bardzo !!! Gratuluje!

Ja dostałam od mojego znajomego płyn do płukania niemiecki i to koncentrat. Ostatnio musialam wyprac taki pled w kotrym spi moja niunia. Jak wracalismy ze swiat to go urzygala ;) Teraz niunia od pledy cala pachnie niebieskim lenorem. Ale dosłownie cała i tak intensywnie. Az mnie to drazni. Ale jej to chyba odpowiada. bo caly czas sie w niego cisnie. Ja sie denerwuje zeby nie dostała od tego jakiejs reakcji alergicznej. Ale nie ma takiej sily zeby jej ten kocyk gdzies przeniesc albo zabrac bo mi normalnie wyje nad uchem. Zwykły kundelek teraz ma juz 6 lat.
Ciesz się ze jej ten lenor odpowiada niż jakieś inne „miłe” zapachy ktore psy uwielbiają 😂😂😂

I bedziesz mamą,to tylko kwestia czasu.
Ja wyszłam za mąż mając 23lata a i tak to nie pomogło zeby miec dzieci przed 30stka jak zawsze planowałam, 26 i 28lat no i moze jedno na starość koło 38;)
Teraz myślę ciągiem isc,jak tylko sie pierwsze urodzi,to od razu po 8-10mieisacach kolejny transfer planować,jak zarodków wystarczy z tej stumulacji. Ale to znowu tylko plany a rzeczywistość pewnie ni jak się bedzie do tego miała.
Nie ma to jak silna babeczka !

reklama
Hu tam, to ja też się ujawnię [emoji2]. Fajnie jak widać twarz tego do kogo się pisze. To ja z mężem w tym roku, dziadyga daje sobie robić zdjęcia tylko na ślubach luba na wakacjach
IMG_20190918_093146.jpeg

Do góry