reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane moja beta pięknie urosła- test pozytywny 😍❤❤❤❤Jesteśmy tacy szczęśliwi 😍😍😍😍 10 usg😊🤗 Życzę Wam wszystkim aby ten przyszly rok przyniósł nam tylko takie dobre wiadomości i aby nam wszystkim udało się zostać Mamusiami 🤗 Może i nie udzielam się zbyt dużo ale chce Wam przy okazji podziękować za wsparcie i za to , że jesteście 😍😊 Dziękuję❤

Dziewczyny dziś beta 35 w 7dpt, przyrost w 24h o niecałe 15, czyli wychodzi jakoś przyrost o 68% to niby ok ale chyba powinno być więcej? Powtarzam w czwartek bo wtedy mam wizytę u gina z Invicta, estradiol spadł do ponad 1600 a progesteron wzrósł do 54.6 więc chyba ok. Leukocyty po 2/3 accofilu ponad 43 tyś!
Wyglada dobrze! Trzymam kciuki z całych sił !!!!!

Dziewczyny dodzwoniłam się dzisiaj do Łodzi o termin mam dopiero na 03.03. 2020 r 😞 będę dzwonić tam jeszcze pare razy może ktoś komu wcześniej szczęście dopisze zrezygnuje albo któraś z was będzie wiedzieć o wcześniejszym terminie to będę wdzięczna za informacje 😊

Dziewczyny jestem 8tc po pierwszym ICSI (3 lata starań nie wchodząc w szczegóły). Na kolejnym badaniu moczu wyszło mi w nim białko. Tym razem jeszcze więcej bo 21,3 mg/dl. Oczywiście można wyczytać na ten temat milion rzeczy. W czwartek mam wizytę u swoją lekarza który ostatnio wydaje mi się że zbagatelizował tą sprawę. Miałyście może takie problem ? Dziękuje za każdą pomoc i odpowiedz.

Dziewczyny ja dzisiaj świętuje w pacy ten nowy rok ale wam ciężarówki, waleczne, oczekujące, i te które z jakiejś przyczyny pogrążone są w smutku ( np ja) życzę z całego ❤ aby ten nowy rok 2020 ( w końcu parzysty mimo ze przestępny ale podobna po lutym już ok- zabobon 3020 mojej szwagierki 🤣) przyniósł samo szczęście o spełnienie marzeń zarówno tych olbrzymich jak i tych mikroskopijnych. A ja wypije jutro 🍾i 🍸 za wszystkie bety pozytywne, przyrosty, badania prenatalne, przebieg ciazy i porody i inne marzenia również swoje !!!! Wspaniałe ze jest take forum! To zaszczy poznać takie waleczne dziewczyny jak Wy !!!

Kochane moja beta pięknie urosła- test pozytywny 😍❤❤❤❤Jesteśmy tacy szczęśliwi 😍😍😍😍 10 usg😊🤗 Życzę Wam wszystkim aby ten przyszly rok przyniósł nam tylko takie dobre wiadomości i aby nam wszystkim udało się zostać Mamusiami 🤗 Może i nie udzielam się zbyt dużo ale chce Wam przy okazji podziękować za wsparcie i za to , że jesteście 😍😊 Dziękuję❤
Super! A pamiętam że tak się martwilas że za niska..Który dpt masz??? Bete Ci podali w wyniku?

Dziewczyny dziś beta 35 w 7dpt, przyrost w 24h o niecałe 15, czyli wychodzi jakoś przyrost o 68% to niby ok ale chyba powinno być więcej? Powtarzam w czwartek bo wtedy mam wizytę u gina z Invicta, estradiol spadł do ponad 1600 a progesteron wzrósł do 54.6 więc chyba ok. Leukocyty po 2/3 accofilu ponad 43 tyś!

Basia, masz w ciągu jednej doby przyrost jaki by cieszył innych po 48h. Tu nie ma co szukać dziury w całym tylko trzeba się cieszyć 😁😁😁

Wiedziałam że Ci się uda! [emoji8]bardzo się cieszę!

reklama
Dziewczyny jestem 8tc po pierwszym ICSI (3 lata starań nie wchodząc w szczegóły). Na kolejnym badaniu moczu wyszło mi w nim białko. Tym razem jeszcze więcej bo 21,3 mg/dl. Oczywiście można wyczytać na ten temat milion rzeczy. W czwartek mam wizytę u swoją lekarza który ostatnio wydaje mi się że zbagatelizował tą sprawę. Miałyście może takie problem ? Dziękuje za każdą pomoc i odpowiedz.
Niestety ja Ci nie pomogę, bo nie miałam w ciąży badania moczu jeszcze, ale to przede mną. Ja zawsze miałam bakterie w moczu i czasem leukocyty, ale jak nie byłam w ciąży to jakoś się to leczyło... Zobaczymy jak to będzie teraz. Może któraś z dziewczyn coś Ci podpowie. Nie martw się, gdyby to było coś bardzo niepokojącego to lekarz by tego nie przeoczył, pewnie włączy jakieś leczenie, o ile będzie potrzebne ☺️

Do góry