Aduś16
Fanka BB :)
Ja nawet nie mogę! Nie wydolność szyjki, że szwem bym nie donosilaI z jednego blastusia są bliźniaki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nawet nie mogę! Nie wydolność szyjki, że szwem bym nie donosilaI z jednego blastusia są bliźniaki
Od dnia transferuA zaczęłaś podawać sobie ten accofil od kiedy???
Anulka jesteś. Cieszę się ogromnie.Dziękuję,bardzo mi miło i też się cieszę,muszę nadrobić wasze posty,bo nie wiem jak teraz sytuacja wygląda
Szew będziesz zakładała w PL. Niestety są różne szkoły i w niektórych szpitalach nie chcą zakładach szwów ani krążków.Ja nawet nie mogę! Nie wydolność szyjki, że szwem bym nie donosila
Czytam Was zza krzaków . Wszystko Ok, synuś zdrowy, wynik amnio dobry. Nie mogę już spać i rankiem jadę na wizytę i poprawkę z połówkowego, bo w 20tc mały się nie chciał całkiem pokazać i nie mam pełnej oceny (m. in. kręgosłupa i nereczek). Jeszcze będę robić echo serca dziecka ze względu na niskie białko pappa. Przestałam ostatnio przybierać na wadze a generalnie jestem żarłokiem muszę pogadać z lekarzem o tym. Mam wrażenie wiecznie pełnego żołądka jakby dziecko mi tam uciskalo. Trzymam nieustająco kciuki za starające się i betujące.@Aariciaa co tam u Ciebie?
Dawno Cię nie widziałam...
Bardzo się cieszę że synus zdrowy Z ta waga to nie wiem w sumie jak powinno być, ale jak miałaś apetyt a teraz nie masz to nie dziwie się że to cie martwi.Czytam Was zza krzaków . Wszystko Ok, synuś zdrowy, wynik amnio dobry. Nie mogę już spać i rankiem jadę na wizytę i poprawkę z połówkowego, bo w 20tc mały się nie chciał całkiem pokazać i nie mam pełnej oceny (m. in. kręgosłupa i nereczek). Jeszcze będę robić echo serca dziecka ze względu na niskie białko pappa. Przestałam ostatnio przybierać na wadze a generalnie jestem żarłokiem muszę pogadać z lekarzem o tym. Mam wrażenie wiecznie pełnego żołądka jakby dziecko mi tam uciskalo. Trzymam nieustająco kciuki za starające się i betujące.
Z imionami jakiś koszmar. Nie chcę Antosiów, Stasiów czy Franków. Pół klasy potem będzie miało tak na imię. Inne imiona zawsze kojarzą mi się z kimś, kogo znam i też mi nic nie pasuje. Jestem chyba walnięta, ale jak na razie tylko Maksymilian mi się podoba. Mąż nie ma zdaniaBardzo się cieszę że synus zdrowy Z ta waga to nie wiem w sumie jak powinno być, ale jak miałaś apetyt a teraz nie masz to nie dziwie się że to cie martwi.
A imię już wybraliscie?
Maksymilian bardzo ładne imię Mały Maksik Mi się podobał Franek ale z racji tego że tyle ich teraz to też napewno odpadnie. A dobrze się czujesz?Z imionami jakiś koszmar. Nie chcę Antosiów, Stasiów czy Franków. Pół klasy potem będzie miało tak na imię. Inne imiona zawsze kojarzą mi się z kimś, kogo znam i też mi nic nie pasuje. Jestem chyba walnięta, ale jak na razie tylko Maksymilian mi się podoba. Mąż nie ma zdania
Maks pasuje też do naszego nazwiska Dobrze się czuję, nawet panuję samą dietą nad moją cukrzycą ciążową. Jest ok, choć powoli już łapię zadyszki, bo brzuch coraz większy, szybko się męczę. Dziś na wizycie biorę w końcu zwolnienie, będę się byczyć. Wyniki krwi i moczu są dobre, szyjka ok (oby dziś się nie okazało inaczej). Jadę na wizytę.Maksymilian bardzo ładne imię Mały Maksik Mi się podobał Franek ale z racji tego że tyle ich teraz to też napewno odpadnie. A dobrze się czujesz?
To cieszę się i życzę spokojnej reszty ciazyMaks pasuje też do naszego nazwiska Dobrze się czuję, nawet panuję samą dietą nad moją cukrzycą ciążową. Jest ok, choć powoli już łapię zadyszki, bo brzuch coraz większy, szybko się męczę. Dziś na wizycie biorę w końcu zwolnienie, będę się byczyć. Wyniki krwi i moczu są dobre, szyjka ok (oby dziś się nie okazało inaczej). Jadę na wizytę.