Ja według zaleceń docenta Paśnika 75mg po owulacji w cyklu z transferemJeszcze chciałam zapytać a jak bierzecie Accard przed transferem czy po i w jakich dawkach ?
reklama
Laurka2019
Fanka BB :)
I z jednego blastusia są bliźniakiNie miałam tylko jeden
Tasza
A właśnie miałam pisać[emoji16] wrzuć mi 13sty wizytę w klinice[emoji3]Kochane mam prosbe nasz kalendarz niknie z dnia na dzien ;( robie co moge i wpisuje nawet jak wychacze wizyty u diabetologa Bez was nie bedzie kalendarza Wiem ze w styczniu sie bedzie dzialo i moze taki czas ale jednak cos tam sie u niektorych dzieje
Aduś16
NK w endo są w wyniku receptywnosci który Invicta bada. Generalnie jak są za wysokie to trzeba zbić a wlew domacicznie / scratching je jeszcze bardziej pobudzi. Pasnik mój wynik receptywnosci też oglądal i wlewu nie zalecił, tylko podskornie. Gin też scratching odradzil przy tym wynikuNK w endo??? A skąd wiesz ???
Ja zawsze brałam od 2 DC po 1 tabletce przed transferem i później aż do sprawdzenia bety. Teraz też mam tak zalecone do tego oczywiście estrofen i neoparin.
Jeszcze chciałam zapytać a jak bierzecie Accard przed transferem czy po i w jakich dawkach ?
KarolinaJ79
A zaczęłaś podawać sobie ten accofil od kiedy???NK w endo są w wyniku receptywnosci który Invicta bada. Generalnie jak są za wysokie to trzeba zbić a wlew domacicznie / scratching je jeszcze bardziej pobudzi. Pasnik mój wynik receptywnosci też oglądal i wlewu nie zalecił, tylko podskornie. Gin też scratching odradzil przy tym wyniku
Tasza
Od Pawła dostałam Instytut i próbuję go wieczorem męczyć jak młoda zaśnie. Tylko czemu dopiero po 22?[emoji23]Doktor sen stephana Kinga, tak jakby kontynuacja Lśnienia. Zobaczymy czy mnie porwie
Tasza
Wątróbka z cebulką...[emoji4][emoji39]zapomnialam dodac ze dzisiaj tescie wrocili z Poznania i dostałam dwie pętaczki watrobianki [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]
zakochalam sie w tym smaku [emoji7] [emoji7] [emoji7] I nie obchodzi mnie nawet ewentualny cukier chociaz nie powinno go byc tam za duzo Ja jem watrobianke w łódeczkach z papryki i z ogórkiem kiszonym. No poprostu nie ma lepszego fast foodu Ale watrobka tez ma w sobie duzo zdrowych składników, pytanie tylko ile ta watrobianka wedzona uhhhmmmm ma w sobie watrobki
reklama
Gość gość ANNA
Nie wiem co to ja mialam prenatalne z pobraniem krwi na choroby genetyczne. Ja pewnie bym juz wiedziala płeć na 100 % ale akurat tak się złożyło ze na ost wizycie dopiero mialam 14 tydz. Juz tylko kilka dni.Tak prenatalne to dla mnie oczywistosc. Ja mowie o badaniu typu nifty (ja robilam Neobona).
W poprzedniej ciazy poznalam plec w 16t.
Podziel się: