reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

No te co mówiłaś 😊KIR mój, HLA-c meża i IMK. Myślisz że jeszcze coś dołożyć przed pierwszą wizytą? Mam jeszcze wizytę u endokrynologa 8.01 to będę chciała żeby mi zlecił co się da z tarczycy, tą krzywą cukrową,no i co tam jeszcze wymyśli. Będę próbować umowić się do P. do Wawy, ale oszacowałam szanse jako słabe i zadzwoniłam dziś do Łodzi😊 Trudno nie uwierzyć że to może coś pomóc jak jest tu Was już tyle, którym wizyty u niego i zlecone leczenie pomogły ❤❤❤
A do lutego czas szybko zleci. Jak mnie przestymulują (a pewnie tak będzie) to i tak pierwszy transfer będzie odroczony), więc czy marzec czy maj to już nie będzie różnicy w czasie, a może będzie różnica w efekcie 😘 Naprawdę dałaś mi tym wynikiem taki wiatr w żagle 😍Trzymam kciuki za przyrosty, ale jestem spokojna że będą. 20.8 to mega wynik😊
A bierzesz jakąś heparyne albo acard to transferów? Może jeszcze tylko zespół antyfosfolipidowy bo to dla niego ważne badanie. Resztę na miejscu Ci zleci to co wywnioskuje potrzebne z wywiadu. A robiłas genetyczne na trombofilie kiedyś te Leiden, PAI-I i inne ?

reklama
Żadne sposoby. Ja też zielona, ale zdeterminowana😁😁😁Ja zanim Kiry przyjdą to też 3 tygodnie.
Jak będzie na początek lutego to tyż git😁😁😁Po prostu będę dzwonić codziennie jak już będę miała Kir-y. Zawsze coś się zwalnia 😘
No też ta babka tak mówiła żeby dzwonić i próbować. My KIRy robimy 11.01, więc też pewnie trochę poczekamy na wyniki.

No też ta babka tak mówiła żeby dzwonić i próbować. My KIRy robimy 11.01, więc też pewnie trochę poczekamy na wyniki.
Napisalas, ze masz tabletki na 7 dni to zrozumialam, ze potem juz odstawiasz [emoji6] A ze wiem, ze sa tacy lekarze-ryzykanci to stad moj komentarz.
Ale faktycznie masz sporo progesteronu. Ja caly czas mialam 6x100.

Dziewczyny świat się kończy. Decyzją polityczną odwołano ordynatora oddziału wcześniaków z Białej Podlaskiej. Dodam to był jeden z lepszych oddziałów w Polsce. Zabrali finansowanie in vitro, a teraz jeszcze lekarze muszą być wyznawcami władzy:(

A bierzesz jakąś heparyne albo acard to transferów? Może jeszcze tylko zespół antyfosfolipidowy bo to dla niego ważne badanie. Resztę na miejscu Ci zleci to co wywnioskuje potrzebne z wywiadu. A robiłas genetyczne na trombofilie kiedyś te Leiden, PAI-I i inne ?
Nie biorę nic takiego do transferów. Co one dają?
Z genetycznych rzeczy robiłam kariotyp, cftr bo u męża wyszła jakąś mutacja, i jakieś 3 inne (detekcja mutacji w genie protrombiny, MTHFR, detekcja mutacji Leiden), wszystkie badania wyszły mi ok.

Dziewczyny świat się kończy. Decyzją polityczną odwołano ordynatora oddziału wcześniaków z Białej Podlaskiej. Dodam to był jeden z lepszych oddziałów w Polsce. Zabrali finansowanie in vitro, a teraz jeszcze lekarze muszą być wyznawcami władzy:(
Niewiarygodne.
Nic więcej nie pisze, bo musiałabym ujjjjami rzucać😠😠😠

Tak to k... jest jak w PL rządzi kk i PiS. To tak a propos tego jak dobrze jest w naszym pięknym kraju. I czy warto wracać jak już ktoś wyjechał ...

Nie biorę nic takiego do transferów. Co one dają?
Z genetycznych rzeczy robiłam kariotyp, cftr bo u męża wyszła jakąś mutacja, i jakieś 3 inne (detekcja mutacji w genie protrombiny, MTHFR, detekcja mutacji Leiden), wszystkie badania wyszły mi ok.
No to właśnie to chyba. Na to jest heparyna. Rozrzedza krew.😉

reklama
Do góry