reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja umówiłam się do endokrynologa, może mi te krzywą wciśnie w ramach pakietu i uda się za free? Od rana miałam jakiegoś doła, ale już lepiej.
Kupiłam suplementy. Od stycznia zaczynamy brać [emoji4]
Mąż właśnie jest w kinie na Star wars (nie mój klimat, więc poszedł sam) a ja jutro do fryzjera!!! Jupi[emoji4]
O przypomniałaś mi o tych waszych suplach. Muszę zrobić zakupy w gemini, to sobie zamówię. No i jestem w szoku, bo podliczyłam ile tabletek dziennie teraz biorę. Wyszło mi 16!!! No i nie to że na wyrost, tylko suple których potrzebuję plus leki. No masakra jakaś.

Kurcze j naprawde nie wiem czego mozna oczekiwac w 6dpt. Przeciez ta beta dopiero zaczyna byc produkowana.
Wiadomo, ze dluga drga przed Toba, ale jk na ten dzien to wynik jest super. Gratulacje.
Wiesz te Invictowe nawyki badania w 3, 6 i 10 już nauczyły nas że tak szybko beta już powinna być. Generalnie w 6dpt dwucyfrowa (pregnyl nie miałam) ... Od 3dpt miałam ciągnięcia straszne w pachwinach i cycki mi urosły o dwa rozmiary ! Do tego w 3dpt miałam już leukocytoze 57tys i dwa dni przerwy... Pasnik chyba jednak wie co robi. oby ten zarodeczek zdrowy byl, miałam wtedy 29 lat więc szansa że zdrowy jest

Wiesz te Invictowe nawyki badania w 3, 6 i 10 już nauczyły nas że tak szybko beta już powinna być. Generalnie w 6dpt dwucyfrowa (pregnyl nie miałam) ... Od 3dpt miałam ciągnięcia straszne w pachwinach i cycki mi urosły o dwa rozmiary ! Do tego w 3dpt miałam już leukocytoze 57tys i dwa dni przerwy... Pasnik chyba jednak wie co robi. oby ten zarodeczek zdrowy byl, miałam wtedy 29 lat więc szansa że zdrowy jest
Dajesz nadzieję Laska❤️

reklama
Do góry