Netiaskitchen
Fanka BB :)
Trzymam kciuki już dzisiaj za jutro. Bo to jutro, prawda? Niech Tobie się uda. Bardzo, bardzo, bardzo Ci tego życzę Wiem, że nie wierzysz. I nic w tym złego. Ale ja będę wierzyć. I będę myślami z Tobą.Ale nie badalas ich a ciąże biochemiczne nie są równoznaczne wadom w chromosomach bo z takich zarodków częściej nie ma nic żadnej bety niż biochem.. No ale można sobie tak gdybac a natura swoje Cykl cyklowi nie jest równy a stymulacja to tak jak jeden cykl, nawet mój lekarz od IVF mi to tak wytłumaczyl że podczas stymulacji rosną pęcherzyki antralne z danej owulacji a nie z puli następnych. Dlatego akurat uważam że to co mówi Lewy z Novum o IVF ma sens że do 4 stymulacji szanse są nadal podobne... Potem można się zacząć trochę martwić. Brutalne to ale jak widać nie raz się sprawdziło jeśli przyszło nam się stymulować kilka razy.. Mój syn z trzeciej stymulacji, teraz mam (bądź już nie mam ) zarodek z drugiej stymulacji a z pierwszej kiepska blastka 1BB (jedna z dwóch takich samych) dała ciążę pozamacziczna. Gdyby nie ten wredny jajowod może by została na miejscu