reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak dokładnie ja już niestety mam 40 lat a ostatnie podejście niby blastkinpiekne bo AA ale w PGS uszkodzone genetycznie. Wiec ostatnia szansa jest AK bo ja AZ moj mąż się noe godzi. No cóż ja zaczęliśmy się starać to na początku powiedzieliśmy sobie ze do końca mojego 40 roku zycia wiec do listopada mam czas. A walka od 2013 😞
Ale to jak, transferowali Ci blastke uszkodzona genetycznie ? Badalas betę wcześniej niż 13dpt bo masz jakąś pozostałość bety to na biochemiczna wygląda. KIR jaki masz?

Tak dokładnie ja już niestety mam 40 lat a ostatnie podejście niby blastkinpiekne bo AA ale w PGS uszkodzone genetycznie. Wiec ostatnia szansa jest AK bo ja AZ moj mąż się noe godzi. No cóż ja zaczęliśmy się starać to na początku powiedzieliśmy sobie ze do końca mojego 40 roku zycia wiec do listopada mam czas. A walka od 2013 😞
Będzie dobrze, zobaczysz✊✊✊dopytuje, bo ja znam tą procedurę jako KD czyli komórka dawczyni😁
Była tu jedna taka waleczna merida(😘), co na swoich niby pięknych blastkach x razy nic a z kd 2 transfer i piękna córeczką z synkiem💞💞💞wiek podobny😁😁😁Także tego Ci zycze🤰🤰🤰👍

Ale to jak, transferowali Ci blastke uszkodzona genetycznie ? Badalas betę wcześniej niż 13dpt bo masz jakąś pozostałość bety to na biochemiczna wygląda. KIR jaki masz?
Nie transferowana zarodek który miałam z cyklu przed rokiem a blastki miałam z przed 3 miesięcy bo 3 dniowego miałam jeszcze z innej kliniki. Kir aa mam ale brałam accofil

Nie transferowana zarodek który miałam z cyklu przed rokiem a blastki miałam z przed 3 miesięcy bo 3 dniowego miałam jeszcze z innej kliniki. Kir aa mam ale brałam accofil
Ja już nie wiem co mam robić może faktycznie jest to wynik słabych zarodkow a przecież leczyłam się immunologicznej 6 miesięcy. No cóż powtórzę badania immunologiczne i zobaczę co i jak

Czyli w całej stymulacji cos bylo nie tak,albo komorki albo nasienie albo pozniej cos sie złego podziało. Ale zeby tak wszystkie blastki byly chore:(
Ja na swoj PGS musze czekac do konca stycznia i przerażają mnie takie historie jak Twoja,a to juz druga kiedy słyszę ze piekne blastki sa chore i to wszystkie z całej stymulacji:(

Rozumiem, wiesz to pewnie splot kilku czynników... przy KIr AA nawet accofil nie gwarantuje sukcesu przy pierwszym zarodku nie zależnie od jego morfologii. Na pewno znacznie te szanse zwiększa ale nadal to kwestia trafienia na 'ten' zarodek..

Czyli w całej stymulacji cos bylo nie tak,albo komorki albo nasienie albo pozniej cos sie złego podziało. Ale zeby tak wszystkie blastki byly chore:(
Ja na swoj PGS musze czekac do konca stycznia i przerażają mnie takie historie jak Twoja,a to juz druga kiedy słyszę ze piekne blastki sa chore i to wszystkie z całej stymulacji:(
Ojej aż tak długo?? Będzie dobrze!!! Na pewno będzie co transferowac z 4 ;)

reklama
Niestety u mnie tak było 4 piękne blastki AA i dwi ciaze biochem i puste jajo :(

Do góry