reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny pomocy nie wiem co zrobić które badanie wykonać? Czy wszystkie trzy ?W łodzi nikt nie odbiera chyba mają wolne [emoji17]Zobacz załącznik 1061266
Ja dziś dzwoniłam do synevo, bo znalazłam w necie że robią IMK. Babka z którą rozmawiałam, a brzmiała na zorientowaną, mówiła że IMK to u nich już stara nazwa i to samo nazywa się teraz Subpopulacja limfocytow panel. Nie wiem na ile to pomocne, ale ja to badanie zrobię 7.01 bo teraz w okresie okolo świątecznym nie robią takich pobrań.

Zgrabna kobieta jesteś, co Ty tu z jakimiś hisur czymś tam wyjeżdżasz [emoji14] figura godna pozazdroszczenia [emoji4]
No ale hirsutyzm to nadmierne owłosienie.. [emoji16][emoji1787] stwierdzili mi to od razu, na początku staran z kiedy robili mi panel hormonalny.. Ale powiedzieli,ze to nie ma wpływu na płodność. Ot, taka uroda.

W załączniku przesyłam Wam "wielkie" 2milimetrowe serduszko mojego maleństwa z dziś [emoji3064]
Na USG widziałam jak to maleńkie serce kurczyło się i rozprężało.. jak to jest możliwe? [emoji15] tak bardzo się cieszę, jak nie mogę uwierzyć i boje się uwierzyć, aby nie zapeszyć, by coś po drodze się nie stało. Tyle radości, ile strachu.
P.S. dobrze odczytuje na górze? 5tydz+6dni? Przepraszam za głupie pytanie ale pierwszy raz w życiu mam zdjęcie z USG czegoś innego niż endometrioza [emoji1751]
No piękne, piękniunie zdjęcie ! [emoji7][emoji7][emoji7]

No ale hirsutyzm to nadmierne owłosienie.. [emoji16][emoji1787] stwierdzili mi to od razu, na początku staran z kiedy robili mi panel hormonalny.. Ale powiedzieli,ze to nie ma wpływu na płodność. Ot, taka uroda.
Oj tam każda z nas coś ma nadmiernie albo w niedoborze 😛 jedna nadmierne owłosienie, drugą za duże piersi, inna za małe, za gęste/rzadkie włosy 🤷 wiecie dziewczyny. Jesteśmy kobietami.
Zawsze chcemy mieć na odwrót 😄

Cześć dziewczyny, jestem tu nowa i poczytuje was od paru dni( jestem po transferze 3 dniowego zarodka w 10dpt test płytkowy ujemny wiec obawiam się ze kolejny raz porażka) borykam się z immunologia a z iv mam do czynienia od 2014 r. Podeszłam teraz do transferu po leczeniu immunosupresyjnym 😞 ale tez nie wyszło tak myśle. Czy możecie mi któraś z was powiedzieć jakie miałyście leczenie immunosupresyjne?
Hej. U mnie tez podejscie po leczeniu immuno takim standardowym nie udalo sie. Bralam encorton i equral. Pozniej podeszlam do transferu z heparyna i atosiban przy transferze. Teraz czekam na miesiaczke i na nowo wracam po mrozaczki. Bylam u Pasnika i u mnie nie widzi nic co moglibysmy poprawic. To co trzeba bylo juz zbilismy. Ale jeszcze wlew z accofilu przy tym transferze zrobie.

W załączniku przesyłam Wam "wielkie" 2milimetrowe serduszko mojego maleństwa z dziś 🥺
Na USG widziałam jak to maleńkie serce kurczyło się i rozprężało.. jak to jest możliwe? 😳 tak bardzo się cieszę, jak nie mogę uwierzyć i boje się uwierzyć, aby nie zapeszyć, by coś po drodze się nie stało. Tyle radości, ile strachu.
P.S. dobrze odczytuje na górze? 5tydz+6dni? Przepraszam za głupie pytanie ale pierwszy raz w życiu mam zdjęcie z USG czegoś innego niż endometrioza 🤦
Małe wielkie szczęście 🥰

Przy 3 dni owych sikance od 11 dpt ale i tak lepsza beta. Lecisz dzisiaj do labu?
Dzięki za słowa otuchy! Poleciała bym z chęcią bo moja akcja serca to tak oscyluje w około 200 ale jestem w pracy do pozna od rana wiec dopiero jutro z rana. Będzie to 13 dpt. Nie robię sobie nadziei niestety mam zupełnie negatywne przeczucia !

reklama
Do góry