reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny ale mnie nakręciłyście z tą luteiną :-( co za beznadzieja! nie wyjde z tam tąd w poniedziałek jak mi nie zmienią! Mój M tam był wczoraj i go odesłali z kwitkiem bo niby tylko ciężarne dostają ?? :wściekła/y: więc nie wiem czy coś ugram :-:)-:)-(
Madzialenak dr Klim. właśnie taki jest, na mnie wywarł najlepsze wrażenia jakie kiedykolwiek wywarł na mnie lekarz.. i jeżeli wogóle kiedyś mi się uda to bardzo chciałabym żeby on prowadził ciąże ale narazie nie ma co :no: bo prędzej zbankrutuje w invikcie jak mi głupiej recepty nie chcą ze zniżką dać.. ale mnie zeźlili

reklama
Aduś kurde no!!!! Rzeczywiście co oni sobie wyobrażają, przecież to oni nie dopłacają tylko NFZ. Po cholerę płacimy takie wysokie składki jak nic z tego nie mamy. Wszędzie tylko prywatnie trzeba chodzić. Wkurza mnie to wszystko!!!!!!!!!!!!!!

Kinga_1 – dziękuję bardzo za trzymanie kciuków :* Mam też orzechy brazylijskie, ale za nimi nie przepadam – 1-2 i wystarczy… Mogę się zmusić, żeby zjeść więcej większości innych – nerkowca, włoskich, pistacji, a podobno większość orzechów ma dobry wpływ. Z suplementów biorę jeszcze Propolis Plus (firmy Apipol – taki mi poleciła koleżanka i stosuję się :), kupiłam sobie koncentrat z granatu (to już nikt nie polecił, tylko sama się natknęłam), Folik, zestaw witamin (Feminovit +DHA – akurat taki znalazłam w promocyjnej cenie w jakiejś aptece internetowej) i od przedwczoraj za radą madzialenak Koenzym Q10.
Miliaa – dziękuję :* Zdecyduję się na 2 zarodki, skoro już tyle pieniędzy włożyłam. Zawsze to większe szanse… Naprawdę wszystko idzie super szybko… Czyli jajeczka jeszcze mogą jakieś dojrzeć? No to super:) Tak, jestem w Novum, nie mam pojęcia, kto mi będzie robił punkcję, jakoś tak na tyle się zdaję na nich, że nie pytałam o takie rzeczy… W sumie chyba było mi obojętne, bo i tak nikogo nie znam, więc czy to nazwisko, czy inne, dla mnie na razie nie robi różnicy… Na pewno dam znać jak już dojdę do siebie po pick-up’ie. Miliaa, skoro Ty też robiłaś w Novum, powiedz ile trzymają po punkcji? I po transferze?
Gotadora – to już od jutra zaczynasz zastrzyki – trzymam kciukasy! :-)
Aduś – jesteśmy na tym samym etapie J Ja właśnie sobie zaaplikowałam Ovitrelle – i czekam do poniedziałku :-)

Czy ja mogę dołączyć się do Was na FB? Co prawda b. rzadko tam zaglądam, ale może na grupę będę częściej :)

Ostatnia edycja:
Witajcie dziewczyny, czytam Was juz prawie od dwoch miesiecy. Szykujemy sie do invitro i chciałam posłuchac opini na ten temat, dzieki bo dużo sie od Was dowiedzialam:) od czerwca jestem w novum i poki co walczylismy wspomagajac sie clo, choragonem plus duphastonem, na razie cisza :( testuje za tydzien jesli nie bedzie dwoch kresecz szykujemy sie do szkiełka :)

Witak Kaska79. Życzę Ci abyś ujrzała upragnione 2 kreseczki i nie musiała korzystać z in vitro:-)
Napisz jaki jest u Was problem??

Ostatnia edycja:
Laski ja odpadam, chociaż spałam w ciągu dnia 2 godziny to niestety znowu mi się chce. Idę lulać. Dobranoc.

Sen_-_dziecko_podczas_snu_2225.jpg

reklama
Do góry