reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

moze załozmy grupe na fejsie
grupa zalozona kto chce nalezec to piszcie do mnie na priv to was dodam piszac w takiej grupie tylko my widzimy swoje posty

: Użytkownicy niebędący członkami grupy nie znajdą takiej grupy za pomocą wyszukiwania ani nie zobaczą żadnych informacji o niej, nawet jej nazwy i listy członków. Nazwa grupy nie będzie wyświetlana na osiach czasu jej członków. Dołączenie do tajnej grupy jest możliwe tylko poprzez dodanie przez jej członka.

Ostatnia edycja:
reklama
masia, sony link wysłany :-)

aduś ja mam luteinę ze zniżką, zawsze miałam, za clexane płacę 100 %. Nie rozumiem czemu Ci nie wypisali na ryczałt. Przecież Ty wydałaś kupę kasy znowu. Ja zużywam jedno pudełko dziennie luteiny.

Aduś, Gotadora, ja nie mogę złego słowa powiedzieć na dr K.
Clexane dostałam ze zniżką, bo do stosowania tego leku mam wskazania.

ja to jakiś dziwny przypadek jestem .... chyba mnie dr niepolubił skoro tak mnie jakoś lekceważąco potraktował, szkoda tylko że tak późno to zauważyłam, gdybym wcześniej zapisała się na forum miałabym większą wiedzę co i jak, a tak to odpowiadały mi rozmowy o autostradach i polskim systemie zdrowotnym :-( ... mój M wcześniej to zauważył, ale nie chciał mi nic mówić złego, żebym się źle nie nastawiała

Gotadora, faktycznie miałaś pecha z dr K. Nie rozumiem, czemu nie dawał Ci zniżek, wyników badań???? Dziwne.
Ale całe szczęście odnalazłaś swoją panią dr, która Ci odpowiada. :-) :-D :-)

Lawendowy Sen mam taką nadzieję :-) ... no tu mam wszystkie chyba możliwe badania :baffled: w poniedziałek im trochę wody wypiję :-D

ps. tak sobie przypomniałam - w trakcie stymulacji raz miałam pobraną krew na badanie, dodatkowo płatne - to było odnośnie poziomu estradiolu, może czegoś jeszcze, ale na pewno nie miało to nic wspólnego ze znieczuleniem, za każdym razem przyjeżdżałam na czczo na wrazie co - badanie - ale okazało się,że nie było takiej potrzeby, widać po mnie widać bez badań

- czasami miałam zniżkę na leki, czasem nie

Ostatnia edycja:
Aduś dziękuję Ci za podpowiedź z dr Klimaszewskim. Wybieram go na prowadzącego moją ciążę. Jak w poniedziałek będzie serducho to się umawiam do niego. Koleżanka była wczoraj bo jej poleciłam, jest nim zachwycona, zresztą ma bardzo dobre opinie w necie :-) Dziękuje Kochana :happy2:

Lawendowy Sen mam taką nadzieję :-) ... no tu mam wszystkie chyba możliwe badania :baffled: w poniedziałek im trochę wody wypiję :-D

ps. tak sobie przypomniałam - w trakcie stymulacji raz miałam pobraną krew na badanie, dodatkowo płatne - to było odnośnie poziomu estradiolu, może czegoś jeszcze, ale na pewno nie miało to nic wspólnego ze znieczuleniem, za każdym razem przyjeżdżałam na czczo na wrazie co - badanie - ale okazało się,że nie było takiej potrzeby, widać po mnie widać bez badań

- czasami miałam zniżkę na leki, czasem nie

Gotadora szok! Żeby do punkcji nie robić badań, przecież to narkoza jest a do niej zawsze robią. Całę szczęście, że nic się nie stało. Poza tym pamiętam jak anestezjolog przed punkcja jeszcze analizował moje wyniki i mówił, że są super.

reklama
Gotadora szok! Żeby do punkcji nie robić badań, przecież to narkoza jest a do niej zawsze robią. Całę szczęście, że nic się nie stało. Poza tym pamiętam jak anestezjolog przed punkcja jeszcze analizował moje wyniki i mówił, że są super.

No właśnie, moje wyniki tez anestezjolog analizował i dodatkowo przeprowadzał wywiad (nareszcie ktoś:-D)
na co chorowałam, jakie zabiegi przeszłam, na co jestem uczulona.

Do góry