reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No pocieszylas mnie :D Ja tam myślę że mi to wytrawne wino pomogło przez te dwa dni :D hahahaha A tak wogole to Tobie się crio udało z takim endo i estradiolem ostatnio tak?
Endo miałam 10mm, estradiol 247 PG/ml i progesteron niski 13ng/ml, ale 4dpt zbadałam sam progesteron z ciekawości i był 92ng/ml. I tak ten transfer był udany.
Więc nie stresuj się , Ty już masz lepsze wyniki, do transferu są naprawdę ok, trzymam kciuki ✊😘

Ostatnia edycja:
reklama
Hej wszystkim znajomym i tym nowym rowniez(bo widzę sporo nowych Nickow) :) Kochane podjęliśmy z mezem decyzje o zabraniu 2 sniezynek w styczniu... W tym celu zaczwlam brac juz luteine na wywolanie miesiaczki (moje cykle sa bardzo nieregularne, wczesniej co 6 miesiecy od niedawna co 3 miesiace badz 2) i biore ta luteine 5 dzień...i pojawila sie miesiączka. Jest to 26dzien cyklu wiec nikt sie nie spodziewal...i teraz moje pytanie co dalej? Brac ta luteine dalej i po odstawieniu po prostu na nowo dostane okres i isc wg planu by byc na sztucznym cyklu? Pomocyyy. U mnie zawsze cos:(

Hej wszystkim znajomym i tym nowym rowniez(bo widzę sporo nowych Nickow) :) Kochane podjęliśmy z mezem decyzje o zabraniu 2 sniezynek w styczniu... W tym celu zaczwlam brac juz luteine na wywolanie miesiaczki (moje cykle sa bardzo nieregularne, wczesniej co 6 miesiecy od niedawna co 3 miesiace badz 2) i biore ta luteine 5 dzień...i pojawila sie miesiączka. Jest to 26dzien cyklu wiec nikt sie nie spodziewal...i teraz moje pytanie co dalej? Brac ta luteine dalej i po odstawieniu po prostu na nowo dostane okres i isc wg planu by byc na sztucznym cyklu? Pomocyyy. U mnie zawsze cos:(
Ja tak miałam, że brałam tabletki antykoncepcyjne pierwsze opakowanie i dostałam okres pod koniec brania tabletek. Dobrałam do końca, ale okresu już nie dostałam ponownie 😕 szczerze wiem, ze za bardzo nie pomogłam, ale tak się zdarza. Może spróbuj dobrać do końca? A nóż się uda?

Pije to wino juz druga lampke i nic :) Troche przereklamowany ten alkohol :-D
Chyba wole euforie po bieganiu :-D ale zostalo jeszcze pol butelki i nie omieszkam jej dopic :-D
Jak dopijesz do końca to powinno być lepiej. Jutro gorzej, ale z tego co pisałaś to taki efekt jest pożądany, więc spoczko😉Tylko pamiętaj, żadnych surowych marchewek to tego wina😁Ja właśnie pije czwartego radlera 0%.Szału nie ma😕

Jak dopijesz do końca to powinno być lepiej. Jutro gorzej, ale z tego co pisałaś to taki efekt jest pożądany, więc spoczko😉Tylko pamiętaj, żadnych surowych marchewek to tego wina😁Ja właśnie pije czwartego radlera 0%.Szału nie ma😕
Szału ma nie być... Przez nastepne 8 miesiecy😁😁😁
Ojjjjj. Jak ja se przypomnę "nasze" ostatnie wspólne Winoooooo. Już mnie głowa ćmi🤣🤣🤣

reklama
Do góry