reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No pocieszylas mnie :D Ja tam myślę że mi to wytrawne wino pomogło przez te dwa dni :D hahahaha A tak wogole to Tobie się crio udało z takim endo i estradiolem ostatnio tak?
Endo miałam 10mm, estradiol 247 PG/ml i progesteron niski 13ng/ml, ale 4dpt zbadałam sam progesteron z ciekawości i był 92ng/ml. I tak ten transfer był udany.
Więc nie stresuj się , Ty już masz lepsze wyniki, do transferu są naprawdę ok, trzymam kciuki ✊😘

Ostatnia edycja:
reklama
Hej wszystkim znajomym i tym nowym rowniez(bo widzę sporo nowych Nickow) :) Kochane podjęliśmy z mezem decyzje o zabraniu 2 sniezynek w styczniu... W tym celu zaczwlam brac juz luteine na wywolanie miesiaczki (moje cykle sa bardzo nieregularne, wczesniej co 6 miesiecy od niedawna co 3 miesiace badz 2) i biore ta luteine 5 dzień...i pojawila sie miesiączka. Jest to 26dzien cyklu wiec nikt sie nie spodziewal...i teraz moje pytanie co dalej? Brac ta luteine dalej i po odstawieniu po prostu na nowo dostane okres i isc wg planu by byc na sztucznym cyklu? Pomocyyy. U mnie zawsze cos:(

Hej wszystkim znajomym i tym nowym rowniez(bo widzę sporo nowych Nickow) :) Kochane podjęliśmy z mezem decyzje o zabraniu 2 sniezynek w styczniu... W tym celu zaczwlam brac juz luteine na wywolanie miesiaczki (moje cykle sa bardzo nieregularne, wczesniej co 6 miesiecy od niedawna co 3 miesiace badz 2) i biore ta luteine 5 dzień...i pojawila sie miesiączka. Jest to 26dzien cyklu wiec nikt sie nie spodziewal...i teraz moje pytanie co dalej? Brac ta luteine dalej i po odstawieniu po prostu na nowo dostane okres i isc wg planu by byc na sztucznym cyklu? Pomocyyy. U mnie zawsze cos:(
Ja tak miałam, że brałam tabletki antykoncepcyjne pierwsze opakowanie i dostałam okres pod koniec brania tabletek. Dobrałam do końca, ale okresu już nie dostałam ponownie 😕 szczerze wiem, ze za bardzo nie pomogłam, ale tak się zdarza. Może spróbuj dobrać do końca? A nóż się uda?

Pije to wino juz druga lampke i nic :) Troche przereklamowany ten alkohol :-D
Chyba wole euforie po bieganiu :-D ale zostalo jeszcze pol butelki i nie omieszkam jej dopic :-D
Jak dopijesz do końca to powinno być lepiej. Jutro gorzej, ale z tego co pisałaś to taki efekt jest pożądany, więc spoczko😉Tylko pamiętaj, żadnych surowych marchewek to tego wina😁Ja właśnie pije czwartego radlera 0%.Szału nie ma😕

Jak dopijesz do końca to powinno być lepiej. Jutro gorzej, ale z tego co pisałaś to taki efekt jest pożądany, więc spoczko😉Tylko pamiętaj, żadnych surowych marchewek to tego wina😁Ja właśnie pije czwartego radlera 0%.Szału nie ma😕
Szału ma nie być... Przez nastepne 8 miesiecy😁😁😁
Ojjjjj. Jak ja se przypomnę "nasze" ostatnie wspólne Winoooooo. Już mnie głowa ćmi🤣🤣🤣

reklama
Do góry