reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

O tobie nawet nie pomyslalam bo ty tez dziwny przypadek [emoji39]
Czy sa tu badz były jakies dziewczynki z wysokim AMH ?

Ja mam wysokie ale nie aż tak jak Twoje, 5,83ng/ml miałam w 2018, 4,50 (nie znam jednostki) na początku roku 2019. Pcos i generalnie nigdy nie potwierdzona owulacja, cykle długie w kosmos

reklama
Ja pierdziele to o czym to świadczy ze urosło ?
To chyba bardzo duza wartość ? Kutwa nie zrobi mi dlugiego protokołu. Jutro do niego zadzwonie bo dzisiaj juz pozno. Czy to PCOS? Niby na usg mam pecherzyki antralne ale nie jest ich tak strasznie duzo. Bo ostatnio mi liczyła na jajnikach to mowil ze jest tak na pograniczu ale ze nie nazwal by to jeszcze PCOS. @Netiaskitchen ty tez masz sporo :-D:-D jakies niewydarzone jestesmy. Tutaj dziewczyny walcza zeby nie spadlo za bardzo a mi rosnie :szok: A czy ty masz PCOS ? I tobie chyba bez problemu robił długi protokoł prawda ?
No ale nie jesteś nawet w połowie normy dla pcos więc może nie jest tak źle? Szczególnie że usg w miarę. Nie znam się na tym, poluj na doktora. Mi po resekcji stopniowo malało ale to było 17 lat temu...

No ja też nie tyję. Fakt nie wpierdziela jak leci, ale znam takie co samym powietrzem się żywią i tyją. A ja nie. Whatever. Napisz jakie finalne ustalenia będziesz miec. Zresztą rybka jaki protokół grunt żeby efekt przyniósł dobry[emoji8]
Wtedy z reguły ma się też io ale to jeszcze nie wszyscy sprawdzają.

Ja sie nie odzywam bo u mnie za 10 invitro sie udalo i mam córkę a teraz udalo sie naturalnie po 10 mies od porodu co jest dla mnie jakimś cudem... a z 2 mies temu mielismy wszcEpienie ostatnich 2 komorke i nie zaskoczyly
Czyli odblokowałaś się[emoji3] jakbyście chcieli 3cie to może też samo pójdzie[emoji6]

reklama
No ja jeszcze w dwupaku [emoji4] rano kawałek czopa mi odszedł i nic poza tym. Lekarz powiedział że czekamy [emoji2356][emoji2356][emoji2356] latam coraz po schodach aby przyspieszyć poród ale Malutkiej nie spieszy się na ten świat [emoji4][emoji4][emoji4][emoji85][emoji85][emoji85]
Mąż na bzykanko w toalecie?[emoji6]

Do góry