reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Powiedział ze laparoskopia daje więcej informacji a jak mam szukać dlaczego się nie udaje to juz wole konkret niż robić małe kroczki
Za młoda tez juz nie jestem
Za kilka lat stuknie 40 stka[emoji33]
😁😁😁Kilka lat??? U mnie za dwa🤣🤣🤣
Idź na laparo, więcej da się zrobić i zobaczyć. Ja miałam hsg(żałuję) a potem i tak laparo. Będziesz miała szwy, więc zl jak najbardziej. Ja byłam coś około 2tyg.

Dziewczyny , które suplementujecie DHEA . Czy same od siebie , z poleceń lekarza, czy któraś miała znacząca poprawę w ilości lub jakości komórek po tym ? Zastanawiam się nad tym ze względu na niskie AMH. Poradzicie coś 😘

Bo chce zeby razem sie chowały różnica roku to prawie żadna różnica gdyby tez była dziewczynka to nawet poslalabym je razem do szkoły zeby trzymały sie razem U mnie tak było, tylko 11 miesięcy różnicy. Moja corka teraz tak ma z kuzynka jest między nimi rok różnicy i chowają sie razem, razem chodzą do klasy i wogole wszystko robia razem.

Doktor rozważał też dipherelinę, ale ostatecznie stwierdził, ze nie jest jej zwolennikiem ze względu na skutki uboczne, a Visanne można w każdej chwili przerwać. Kurde... sensownie gadacie dziewczyny, aż zaczynam powątpiewać w sposób w jaki ze mną „działają” mimo, że ufam facetowi i wydawało mi się (teraz już trochę mniej), że chyba wie co robi...
Tabletki nie wycisza endometriozy tak jak zastrzyki. Wg mojego profesora warto, bo nir zadzkodzi a moze pomoc na jakosc komorek. Wiadomo, menopauza nic fajnego, ale da sie przezyc.

Do procedury to nie wiem, ale 8 miesięcy od porodu do transferu tak. Znaczy zależy od lekarza. Bo jak byłam kiedyś u innego to mi brzęczał że rok najlepiej odczekać... Mój lekarz zna mnie już trochę i nie miał takich obiekcji. Jedyny warunek to było odstawienie dziecka od piersi i zakończenie laktacji.
A czemu musiałaś odstawić laktację? Moja przyjaciółka zaszła w ciaze po 4 miesiącach po porodzie i normalnie karmiła cała ciaze a potem tylko po porodzie odstawiła jedno dziecko i karmiła drugie.

A czemu musiałaś odstawić laktację? Moja przyjaciółka zaszła w ciaze po 4 miesiącach po porodzie i normalnie karmiła cała ciaze a potem tylko po porodzie odstawiła jedno dziecko i karmiła drugie.
Jak zaszla naturalnie to nie ma problemu, a jak podchodzisz do procedury to nie mozesz karmic przyjmujac wszytskie leki..

Bo byłam na sztucznym cyklu i miałam górę hormonów do brania... Po za tym wysoki poziom prolaktyny też nie pomaga w naszych staraniach. Jednak ivf to nie natura...

Dziewczyny u mnie jakaś lipa... Estradiol tylko 184 w 16dc stosowania 2 x 1 estrofem... Sprawdzałam poprzednie wyniki i miałam 1200 dwa razy... Rano nie zaaplikowalam estrofemu może dlatego niski taki wynik?? Nigdy z endo nie miałam problemu a tu taka lipa. :( boję się że odwołał wtorkowy transfer.. Chyba że zwiększy mi kilka krotnie dawkę estrofemu na te 5 dni do transferu??? Co sądzicie?? Jestem trochę podlamana...

reklama
Dziewczynki, 5 dni do Wigilii 😊😊😊

Załączniki

• filing_images_9ecced0787fe.jpg
    filing_images_9ecced0787fe.jpg
    65,2 KB · Wyświetleń: 66
Do góry