reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja miałam AMH 1.7 więc to chyba średnia rezerwa, raczej niska jak na 30 lat. A skutków ubocznych nie miałam, zresztą uważałam że jak dzięki temu mam mieć ładne jajeczka to mogę mieć wszystkie skutki uboczne. I jakość komórek była naprawdę dobra.

Laurka dakita Po dhea nie mialyscie skutków ubocznych o których piszą? Niska rezerwa jajników u was czy wysoka?
Ja mam amh juz niestety poniżej 1.
Oczywiście zanim zaczęłam brac DHEA to sprawdziłam jego poziom i mialam blisko dolnej granicy wiec sama sobie przepisałam po 1tbl,a potem dr dodał drugą. Moj doktorek zaleca dodatkową suplementację na komorki na min 60dni przed punkcją,ja brałam dhea 3 miesiące.

Takie mi wyszło 😊przepis by mamaginekolog, reszta już moja😀Skubaństwo dobre😉dlatego ozdobnie pakuję żeby nie pożreć😂

Załączniki

• IMG_20191214_003333.jpg
    IMG_20191214_003333.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 82
No a ja sie martwie tymi trojeczkami,mimo ze embriolog powiedział ze ladne duże komórki
Z piątej doby? Martwisz się trojeczką? Mnie embriolog powiedział przed transferem, że jest piękna i taka jak powinna być. Mam jeszcze 1 BB, o niej powiedział troszczę gorsza. Wszystkie to blastocysty przeszły ważny etap bo nie odpadły po trzeciej dobie, daje to ogromna nadzieję na ciążę. Nie wiem jak masz mrożone ale bierz po jednym, szkoda zarodków. Musi być ten moment i ten zarodek, zgranie tego wszystkiego nie jest takie proste. Powodzenia.

reklama
Do góry