Laurka2019
Fanka BB :)
DHEA EliotDziewczyny jakie witaminy na poprawę komórek jajowych???
Ovarin
Ubiquinol 200g
Sprawdzic poziom wit D i uzupełnić niedobór
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DHEA EliotDziewczyny jakie witaminy na poprawę komórek jajowych???
Ja mam amh juz niestety poniżej 1.Laurka dakita Po dhea nie mialyscie skutków ubocznych o których piszą? Niska rezerwa jajników u was czy wysoka?
Przykro mi . Trzymaj sie . Duzo sily zyczePiątek 13 dla mnie pechowy jednak
Mi zaczęły strasznie Lecieć włosy i takie "syfki mam na twarzy, że szkoda gadać... Ale jakoś to zaniosę, bo moje AMH to 1,19 więc mam nadzieję, że coś pomożeLaurka dakita Po dhea nie mialyscie skutków ubocznych o których piszą? Niska rezerwa jajników u was czy wysoka?
Martwisz się zarodkami o oznaczeniu 3 z przodu?? Kto Ci takich głupot nagadal... Piękne masz zarodki.. A jak wszystkie z 5tej doby to wogole rewelacjaNo a ja sie martwie tymi trojeczkami,mimo ze embriolog powiedział ze ladne duże komórki
Z piątej doby? Martwisz się trojeczką? Mnie embriolog powiedział przed transferem, że jest piękna i taka jak powinna być. Mam jeszcze 1 BB, o niej powiedział troszczę gorsza. Wszystkie to blastocysty przeszły ważny etap bo nie odpadły po trzeciej dobie, daje to ogromna nadzieję na ciążę. Nie wiem jak masz mrożone ale bierz po jednym, szkoda zarodków. Musi być ten moment i ten zarodek, zgranie tego wszystkiego nie jest takie proste. Powodzenia.No a ja sie martwie tymi trojeczkami,mimo ze embriolog powiedział ze ladne duże komórki
Mi niestety tez włosy lecą Na buzi nic sie nie dzieje. Tylko ze ja mam amh 7,4 wiec moe dhea nie na ilosc komorek jak na jakocMi zaczęły strasznie Lecieć włosy i takie "syfki mam na twarzy, że szkoda gadać... Ale jakoś to zaniosę, bo moje AMH to 1,19 więc mam nadzieję, że coś pomoże