.
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi bardzo ;(Beta negatywna. Kazali udać się do dr.Pasnika ja kompletnie nie wiem gdzie go szukać. Pomożecie?
Trzymam kciuki. Będzie dobrze@agulla84 bardzo mi przykro... Myślę, że wizyta u Paśnika to dobry pomysł.
@Dakita30 piękna beta [emoji7] kciuki za przyrost.
Ja miałam podziałać za krzakami, ale nie mam się komu wygadać. Dziś 3dpt pięknej blastki. Pierwszy raz z accofilem. Czuję się bardzo dobrze, tylko cycki jak balony. Progesteron wczoraj 32,5 ng/ml, ale to 21 DC więc boję się co dalej. Mętlik w głowie i nie wiem co ze sobą zrobić
Ładny progesteron jak na 2dpt, ja również jestem na accofilu, także nic się nie denerwuj tylko czekaj i najlepiej się czymś zajmij. kiedy betujesz?@agulla84 bardzo mi przykro... Myślę, że wizyta u Paśnika to dobry pomysł.
@Dakita30 piękna beta kciuki za przyrost.
Ja miałam podziałać za krzakami, ale nie mam się komu wygadać. Dziś 3dpt pięknej blastki. Pierwszy raz z accofilem. Czuję się bardzo dobrze, tylko cycki jak balony. Progesteron wczoraj 32,5 ng/ml, ale to 21 DC więc boję się co dalej. Mętlik w głowie i nie wiem co ze sobą zrobić
W poniedziałek morfologia, ale to 6 dpt będzie więc nie wiem czy znajdę w sobie tyle odwagi a jak nie to w środę w 8 dptŁadny progesteron jak na 2dpt, ja również jestem na accofilu, także nic się nie denerwuj tylko czekaj i najlepiej się czymś zajmij. kiedy betujesz?
Agulla w tym całym nieszczęściu jest jeden pozytyw że wysyłaja cię do immunologa tz. Że zarodki rokują i nie widzą innej realnej przeszkody. Pasnik niejednej pomógł, natomiast sławą jest Malinowski. Dziewczyny z wątku poronienia nawykowe leczenie immunologiczne na bb do niego chodzą, tylko jest drogi bo bazuje na badaniach u siebie robionych. Uszy do góry. Porażkę masz za sobą teraz trzeba działać.Mąż dzwonił do Pasnika tak jak pisalyscie dzwonić w poniedziałek