reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny !!!! Cud !
Moja beta z dzisiaj 296 mlU/ml (12 dzień 3 dniowego kropeczka)
Lekarz do mnie zadzwonił ! Ryczałam jak dziecko ❤

ogromniaaaaste gratulejszon 😍 😍 😍
Piątek 13 dla mnie pechowy jednak

bardzo,bardzo mi przykro-przutylam...wdrożysz leczenie od immunologa i będzie git!
Dziewczyny mam wynik, dziś 8dpt
Progesteron 59ng
Estradiol 193pg
Beta 151 mlU/ml

aaaaaaa🥳🥳🥳🥳 super betka Kochana ,teraz za przyrosty✊✊✊

@agulla84 bardzo mi przykro... Myślę, że wizyta u Paśnika to dobry pomysł.
@Dakita30 piękna beta 😍 kciuki za przyrost.

Ja miałam podziałać za krzakami, ale nie mam się komu wygadać. Dziś 3dpt pięknej blastki. Pierwszy raz z accofilem. Czuję się bardzo dobrze, tylko cycki jak balony. Progesteron wczoraj 32,5 ng/ml, ale to 21 DC więc boję się co dalej. Mętlik w głowie i nie wiem co ze sobą zrobić :(

Ty zgago,Ty! Krzaczków się zachciało🤪🤪🤪 Mętlik jak zawsze,proga masz super-ja trzymam moocno kciuki-za nuuudną ciążę🥰🥰🥰

reklama
Martwisz się zarodkami o oznaczeniu 3 z przodu?? Kto Ci takich głupot nagadal... Piękne masz zarodki.. A jak wszystkie z 5tej doby to wogole rewelacja
Dzięki @Aduś16 :)

2 maluszki sa z 5 doby i 2 z 6dnia.
Ja sobie już wkręcam ze ta 3 oznacza wolniejszy rozwój i kwestia dni az sie calkiem zatrzyma.
Tak mnie dr nastraszył tym "tragicznym"nasieniem, ze nawet nie myślę że moje tym razem dobre jakościowo komórki, mogły zadecydować o powodzeniu.

Kurczę jak to chłopy mogą namieszać nam w głowach... Ja juz chyba muszę miejsce w psychiatryku sobie zarezerwować bo moja paranoja postepuje,dzis mialam sen ze moja szefowa przyszła do pracy z malutkim dzieckiem w nosidełku i jak maly zaczął wierzgac nóżkami i wychodzić spod kocyka to sie okazalo ze dzidzius ma 180cm wzrostu,ale w nosidełku sie zmieścił..jak by to ująć dziewczyny bardzo zdrowy sen,chyba juz lepiej nie będzie😅

A obgadałaś już z lekarzem jakim protokołem pójdziesz? Kiedy startujesz? U mnie potwierdził, że długim. Amh powtarzam na początku roku, ciekawe ile spadło po punkcji i przez 2 lata.
19 - tego mam wizyte i wtedy wszystko uzgodnimy. Nie ukrywam ze chyba tez bym chciala isc tym razem dlugim protokolem. Ja chyba tez musze powtorzyc AMH. Po raz kolejny powtarzam. Oby sie okazało, ze nie bedziesz juz podchodzic do procedury :)

reklama
dziewczyny w wrzucicie zdjecie tego dhea ktore bierzecie ? moje amh wynosilo ostatnio 2,7 ale sprawdze ponownie, po takim czasie na pewno spadlo samo z siebie. bierzcie to dokladnie na jakosc komorek czy na co ?

Do góry