reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Beta negatywna. Kazali udać się do dr.Pasnika ja kompletnie nie wiem gdzie go szukać. Pomożecie?
Masakra 😔 Strasznie mi przykro😔
Do Paśnika zapisy ruszają 16 grudnia - ja też czekam aby się zapisać.
Tu masz kontakt do Łodzi

reklama
Dziewczyny mam wynik, dziś 8dpt
Progesteron 59ng
Estradiol 193pg
Beta 151 mlU/ml

Niestety boje się, bo wczoraj resztki progesteronu zabarwione na brązowo, dziś już plamie na czerwono. Lekarka napisała że zastrzyk nie mógł aż tak wysoko zafałszować wyniku bety i to ciąża, estradiol i progesteron ok, ale nic nie napisała o plamieniach. W poniedziałek powtarzam betę...
Jednak mimo wszystko, jestem SZCZĘŚLIWA bo gdyby dziś beta była nadal <1 to nie miałabym już na nic nadziei, a tak ciągle ją mam..

Progesteron 59ng
Estradiol 193pg
Beta 151 mlU/ml

Niestety boje się, bo wczoraj resztki progesteronu zabarwione na brązowo, dziś już plamie na czerwono. Lekarka napisała że zastrzyk nie mógł aż tak wysoko zafałszować wyniku bety i to ciąża, estradiol i progesteron ok, ale nic nie napisała o plamieniach. W poniedziałek powtarzam betę...
Jednak mimo wszystko, jestem SZCZĘŚLIWA bo gdyby dziś beta była nadal <1 to nie miałabym już na nic nadziei, a tak ciągle ją mam..
Dakita beta piękna ciàżowa. Gratuluje.

Progesteron 59ng
Estradiol 193pg
Beta 151 mlU/ml

Będzie dobrze !! Trzymam kciuki żeby wszystko było już z górki ;)

reklama
A gdzie on przyjmuje?
Myślę Kochana, że po tylu latach immunologia jest bardzo wskazana i naprawdę daje szansę, że się uda. Ja się zdecydowałam na Profesora Malinowskiego i szczepienia. Nie wiem czy to dzięki niemu- ale na 6 transferów pierwszy raz mam betę pozytywną. Tu dziewczyny też polecają bardzo doc Paśnika, ja go nie znam więc nie mogę się wypowiedzieć , ale myślę że niezależnie od tego którego z Nich wybierzesz to dadzą Ci jakaś nową drogę leczenia a więc nową szansę na ciążę.

Do góry