agulla84
Fanka BB :)
Ja 13.12 i od razu wizyta
Chyba 12.12 tak „stawiam”
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja będę miała wynik dopiero 13.12 więc trzymam za nas kciukiJa 13.12 i od razu wizyta
Też będę trzymać !Ja 10.12[emoji3]
Ja 10.12[emoji3]
Doberek
Miłego dnia Laseczki
Przestań pierdzielić, że zabrakło Ci pokory... Nie dokładaj już sobie... Byłaś dobrze nastawiona i ok. Przykro mi straszliwie. Ty wiesz
Jeszcze nie odstawisz leków i sprawdzasz za dwa dni?
[/QUOTE
Miłego dzionka
Kochana musiałam sobie to poukładać, musiałam zdać sobie sprawę że może nigdy nie będę mama, bo inaczej życie w nadziei że mąż się zgodzi (bo nie raz dawał nadzieję że się zgodzi) za miesiąc czy rok a później zmiana zdania, powodowało że wpadalam w szał i uwierzcie mi byłam bliska depresji. Nie jadłam, nie spałam, slablam w pracy. Więc musiałam wziąć się za siebie... Ale nie jest łatwo bo rozmowy o tym co się stało powodują paniczny płacz więc temat jest tylko zamieciony pod dywan... Myślę że nie da się do końca tego poukładać w głowie... Kochana dziękuję Ci bardzo za kciuki ale proszę nie puszcza ichWielu lekarzy pozwala brać metformine w ciąży, bo w innych krajach jest to dopuszczone. Ja bralam do 16 tygodnia.
Zgadzam się, że cudownie by było nic nie brać ale to nie w naszym przypadku...
Justys, miło się czyta twoje posty, bije z nich taki spokój i dojrzałość. Musiałaś to solidnie przepracowac, duży szacun. Nie wiem czy ja bym tak potrafiła, jesteś wielka
Ja zawsze będę za ciebie trzymać kciuki!!!