reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak razem.Szkoda że wyniki nie były takie same ,ale z tego co czytam nie poddajesz się i dzialasz za co trzymam ogromne kciuki.Zazdroszcze siłowni też bym wygibasy podobała aż tchu braknie. Nadrobie po rozwiązaniu A zapowiada się że będzie co gubić hahaha
Zdążysz. Zamieniłabym te wygibasy w ino moment na ciążowy brzuszek 💓💓💓
Co Ty! Ja się tam nie poddam😜💪Choćby skały srały🤣🤣🤣Taka ociekająca zajebistością osobowość, musi przekazać geny🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ahaaaaaaaaaaaaaaaaa

@Śliwka12345 jak sobie radzisz z prolutexem? Znalazlas gdzies?

Mi lekarka troszke podciela skrzydla. Podejrzewa adenomioze i sama jakos nie daje nadzieji wielkiej na powodzenie, jak to stwierdzila, ze coraz wiecej rzeczy odkrywamy, ktore nie pomagaja :(
Decyzji co do transferu nie podjela. Mialam podejsc do wszystkiego bez wiekszych emocji, a wyje cala droge do domu :( takze w czwartek kolejna wizyta.

Mi lekarka troszke podciela skrzydla. Podejrzewa adenomioze i sama jakos nie daje nadzieji wielkiej na powodzenie, jak to stwierdzila, ze coraz wiecej rzeczy odkrywamy, ktore nie pomagaja :(
Decyzji co do transferu nie podjela. Mialam podejsc do wszystkiego bez wiekszych emocji, a wyje cala droge do domu :( takze w czwartek kolejna wizyta.
[/QUOTE

@Śliwka12345, Kochana jak potrzebujesz na gwałt mogę jutro wysłać Ci Prolutex. Daj znać 😘

reklama

Jeszcze raz, bo coś niewidoczne mi wyszło.
@Śliwka12345 jak potrzebujesz na gwałt jutro mogę wysłać Tobie Prolutex. Jakby co pisz priv.

Kurcze, co to ta ademioza? 😑

Do góry