reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry wszystkim. Za oknem ciemno ja od 6 na nogach (bardzo rzadko mi się to zdarza) Mikołajki się zbliżają, trzeba się zaopatrzyć w czekoladki. Na weekend planujemy ubrać choinkę [emoji13]

Dziewczyny kochane tak się ostatnio zastanawiałam i pomyślałam ze o tym napisze- czy nie sądzicie ze nazwa naszego wątku trochę nie pasuje?? Jest tu bardzo dużo kobiet tych aktywnych i tych co w krzakach siedzą w trakcie lub przed in vitro, może zastanówmy się czy mnie lepiej byłoby zmienić nazwę ?? Oczywiście nie chce nikomu tego narzucać. Tak tylko mi przyszło do głowy 🤪

Miłego dzionka Wam życzę, pomyślcie czy w ogóle warto jakieś zmiany wprowadzać [emoji8]
Ja bym zostawiła. Jak coś jest dobre to po co zmieniać. Poza tym dzięki nazwie trafiają tu nowe osóbki, a stare (i niech nikt się nie obraża bo ja tu o sobie od 03.2018) i tak nie chcą się odkleić. Tak myślę, ale i tak się nigdzie nie wybieram więc nawet pod innym szyldem będę zaglądać 😉

Probuje ogarnac kanlendarz ;) bede to mogla robic dokladnie o 9:30. Wtedy zarzad najczesciej pije kawiszcze :) Jesli, ktoras osobka bedzie chiala zeby dopisac wazne wydarzenie do kalendarza, to bardzo prosze o priv albo oznaczenie mnie w wiadomosci. Bedzie mi latwiej wychwycic :) Trzeba go uzupelnic bo mamy spore braki :)
Jesteś cud nie kobieta!!! Kalendarz uratowany!!!
No wczoraj jak czytałam te dyskusje to miałam taką wizję że jakby się w jednej pracy spotkało kilka z nas to byśmy się albo pokochały bez granic albo pozabijały😂😂😂I chyba to drugie bardziej realne by było. Ale widzę, że już wszystko dobrze i o to chodzi!!! Ja Was i tak uwielbiam😘😘😘

Jesteś cud nie kobieta!!! Kalendarz uratowany!!!
No wczoraj jak czytałam te dyskusje to miałam taką wizję że jakby się w jednej pracy spotkało kilka z nas to byśmy się albo pokochały bez granic albo pozabijały😂😂😂I chyba to drugie bardziej realne by było. Ale widzę, że już wszystko dobrze i o to chodzi!!! Ja Was i tak uwielbiam😘😘😘
I ja Ciebie uwielbiam ;) przykro mi ze tak sie wczoraj stalo ale czasmi tez musze swoje dorzucic. Taka juz jestem i nie lubie jak ktos komus podcina skrzydla ;)

A mówisz, że to polecenie lekarza i musisz w ten dzień mieć wizytę? Sorki, że tak mówię o oczywistych rzeczach, ale ja np. zapominałam od razu powiedzieć i babka na recepcji mówiła nie raz brak miejsc. Dopiero jak doprecyzowałam to nagle znajdowało się te 15 min[emoji6]
Tak robię. Ostatnio tez byl problem z wcisnieciem, kobietka kazala się kontaktowac z lekarzem, no i tak bylo. On mnie wcisnął. Mam nadzieje, ze tym razem tez tak będzie. Najgorzej, ze ja nigdy nie mogę nic zaplanowac przez te nieregularne małpiszony...

reklama
Do góry