reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja dlatego olewam wszystko w domu co jest do zrobienia i zajmuję się małą. Miewam dość, bo ona mocno naręczna mimo że ma 10mcy, nie ma ochoty na dłuższe zabawy zabawkami, mało z nich póki co ogarnia, śpi z nami, jest trochę słaba motorycznie ale to też przez to, że była zakwalifikowana jako hipotrofik. Ja choruję na dwubiegunówkę-po porodzie miałam mega depresję i wylądowałam w szpitalu. Po lekach w zasadzie od lata dopiero jakoś znacząco nasze relacje poprawiają się. Mam żal do siebie za ten początkowy etap i nie potrafię poradzić sobie z tym okresem. Mam straszną traumę. Pod koniec ciąży zanikało jej tętno na ktg i w szpitalu jak już nie mogli jej go dłużej wyczuć to nagła decyzja o natychmiastowym cc. Byłam przerażona że ją stracę i chyba już wtedy odcięłam się od niej. Więc nie zawsze jest różowo.
Ja pierdziele dwu - biegunówka to bardzo trudna choroba :) Jak ty sobie z tym radszisz? Jakie mialas objawy? Leczysz sie na to farmakologicznie? Czy takie leki nie zmniejszaja jakos szansy na zajście w ciążę ? Podziwiam Cie.

reklama
Bocian w Białymstoku ma wizyte darmowa po kazdym transferze :)zawsze z niej korzystalam i od razu ustalalam co robimy dalej, bylo robione usg i nawet beta darmowa przy udanym transferze :)
Hahaha nawet nie wiedziałam o tej darmowej wizycie, jeszcze zaoszczędzili na mnie:) Dzwonilam tylko dwa razy bo wiem jakie opóźnienia miewa dr P. Szkoda pacjentek i lekarza, a nic na odległość nie pomoże.

Ja dlatego olewam wszystko w domu co jest do zrobienia i zajmuję się małą. Miewam dość, bo ona mocno naręczna mimo że ma 10mcy, nie ma ochoty na dłuższe zabawy zabawkami, mało z nich póki co ogarnia, śpi z nami, jest trochę słaba motorycznie ale to też przez to, że była zakwalifikowana jako hipotrofik. Ja choruję na dwubiegunówkę-po porodzie miałam mega depresję i wylądowałam w szpitalu. Po lekach w zasadzie od lata dopiero jakoś znacząco nasze relacje poprawiają się. Mam żal do siebie za ten początkowy etap i nie potrafię poradzić sobie z tym okresem. Mam straszną traumę. Pod koniec ciąży zanikało jej tętno na ktg i w szpitalu jak już nie mogli jej go dłużej wyczuć to nagła decyzja o natychmiastowym cc. Byłam przerażona że ją stracę i chyba już wtedy odcięłam się od niej. Więc nie zawsze jest różowo.
Dziewczyny nie znamy się , ale tutaj czuje się często , jak z najlepszymi przyjaciółkami .. a nawet z nimi nie rozmawiam na takie tematy .. Takie zwierzenia nas zbliżają.. bo doskonale się rozumiemy i nie oceniamy ... kocham to ❤️

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

[emoji173][emoji173][emoji173]Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś[emoji173][emoji173][emoji173]

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):* Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo
[emoji177][emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

Dziewczyny ruszają zapisy do dr Paśnika !!!!

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

2019-11-28 Elizabeth68 USG[emoji173][emoji173][emoji173]
....... Trzymamy Kciuki:*............

2019-11-30 sandra777.12 transfer [emoji173][emoji173][emoji173]
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2019-12-20 Skarbulenka termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu
2020-02-10 AleAle27 termin porodu
2020-06-08 Gość gość ANNA termin porodu

Dziewczyny kalendarz robi się pusty:(. Czy kogoś dopisać ? USG? Beata?
Ponawiam pytanie: Czy ktoś przygarnie kalendarz?:( Od przyszłego tygodnia nie będę miała jak go aktualizować:( Szkoda by znikt :(

Hej proszę wpiszcie mnie na transfer 30.11 [emoji110]

Dziewczyny nie znamy się , ale tutaj czuje się często , jak z najlepszymi przyjaciółkami .. a nawet z nimi nie rozmawiam na takie tematy .. Takie zwierzenia nas zbliżają.. bo doskonale się rozumiemy i nie oceniamy ... kocham to ❤️
Ja od tego forum nie mogę się odczepić:) usprawiedliwiam się że za chwilę wracam po ostatni zarodek. Rzadko tutaj są kwasy bo i o co? Wszystkie pragną tego samego. Każda ma swoją historię i musi przejść czasem różna drogę do szczescia.

Dziewczyny! Przyznam się, rycze. Wzruszyłam się. Forum jest niesamowite, niewiarygodne i niezastąpione. Czytam odpowiedzi na mojego posta ,wszystkie inne wiadomości i myśle jakie to wspaniałe wiedzieć ze jesteście. Wiedzieć ze tu zawsze mam na kogo liczyć i ktoś podpowie. Ktoś zrozumie mój ból, obawy i wątpliwości. Nawet Was nie widziałam a jesteście bliższe niż Ci którzy są tuż obok. Dziękuje Wam. Szczerze prosto z serca ❤️

reklama
20.900 6 komórek in vitca gymcentrum
Ja płaciłam 16.900ale potem jeszcze za transfer 1300 za zamrożenie 400 za opłatę roczna 400zl w Angelusie dawczyni maja z Czech
Z początku chciałam iść do gymcentrum ze niby gwarancja 3 czy 4 zarodkow 3dniowe obojętnie jakiej klasy
Żeby tylko były
A u mnie trzymają do 5 doby z 6 komorek
4blastki mam[emoji4]

No to super gratuluje:))) bardzo ladny wynik...:) a jak to wyglada od strony „technicznej”?

Do góry