Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ostatnio były ok 10.30.Pewnie od 10 będę co 2 minuty odświeżać stronę... Dziękuję że mną jesteście w tym cholernie stresującym momencie.Ile musisz czekać na wynik?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnio były ok 10.30.Pewnie od 10 będę co 2 minuty odświeżać stronę... Dziękuję że mną jesteście w tym cholernie stresującym momencie.Ile musisz czekać na wynik?
Trzymam kciuki bardzo mocno. Wierze ze Ci się uda[emoji110]
Mam jednego i po biopsji lekarz chce w kolejnym miesiącu go podaćWiórka bardzo mi przykro... masz mrozaka jeszcze?
Trzymam kciukiA ja już w drodze na pobranie.
[emoji110][emoji123][emoji4]A ja już w drodze na pobranie.
Ściskam Cię mocno nie poddawaj się walcz dalejW 7dpt wieczorem zaczęłam krwawić :-( ból typowo skurczowy jak przy miesiączce...
nawet nie doczekałam do bety...
ot taki prezent imieninowy [emoji22][emoji20][emoji24]
Boże, dlaczego nie dasz mi szansy????
Kochana ja do ciebie jeszcze jedno pytanie w zwiazku z tym problemem z komorkami. Jakie masz AMH ?[emoji110][emoji123][emoji4]
Na razie nie, poniewaz to było nasze pierwsze podejście do invitro, pierwszy transfer, wiec jeszcze spróbujemy ze swoimi. Wstyd mi to pisać, ale szczerze- myślałam, ze skoro ja mam niby dobre komórki, a problem jest z nasieniem, to „coś tam wybiorą” i będzie ok. Dlatego nabrałam dużo pokory, bo z tego co czytam, dziewczyny tyle czekają, tyle transferów, wiec może czasami tak po prostu jest, ze coś idzie nie tak. Będziemy próbować. Zbieram siły na styczeń do kolejnego transferu.A rozważaliście adopcję zarodka?
Myśle o Tobie z całego sercaOstatnio były ok 10.30.Pewnie od 10 będę co 2 minuty odświeżać stronę... Dziękuję że mną jesteście w tym cholernie stresującym momencie.