reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dobra jest tez ta książka Rozenek żeby pomoc osobom z otoczenia zrozumieć.
Tak, widzialam, ze o tym pisalyscie.
Mam zamiar kupic Tacie na Swieta Kindla to im j sciagne gdyby chcieli poczytac.
Choc u nas w domu temat ivf juz jest "znormalizowany", bo mam corcie i ters udalo sie wlasnie drugi raz, wiec juz jest latwiej.

reklama
No, grupa wsparcia jest nieoceniona!!! U mnie mąż też przechodził wzloty i upadki, teraz już po czasie na szczęście doskonale rozumie jak mi pomóc gdy mam kryzys. Na przykład dzisiaj, byliśmy na obiedzie u rodzicow i mnie nagle mnie wzięło na płacz, tak mi się smutno zrobiło, że co będzie jak się nie uda jednak, oczymi się zaszkliły, wziął mnie na kolana, mocno przytulił i nic, zupełnie nic nie mówił. I tak siedzieliśmy kilka minut, ja płakałam, a on mnie przytulał.I po tych kilku minutach wstałam mu z kolan, otarłam łzy i już było mi lepiej. Mama była zszokowana całą sceną, ale niestety mimo że moi rodzice o wszystkim wiedzą to zupełnie nie rozumieją jakie to są silne emocje i zupełnie nie umieją pomóc w takiej sytuacji
Kurcze, też się poryczałam czytając Twój komentarz... U mnie rodzice też za bardzo nie potrafią pomóc, najgorsze, że Mąż już czasami też nie rozumie dlaczego ja tak wszystko przeżywam i chodzę i popłakuję ;/

reklama
Do góry