reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzien dobry !!!! wszystkim :)
Ja dzisiaj nareszcie wracam do domku. Niestety bylam bez wolnego weekendu i to na wyjezdzie.
Strasznie zimno sie zrobilo brrrrr...
W domu wieczorem bedzie czekal na mnie maz i dwa moje szczescia w postaci cztero-lapnych futrzakow :)
Jak by bylo cudownie wracac do domu do ukochanego synka badz corci :)
No coz... na to jeszcze chwile musze poczekac i popracowac :)
Milego dnia kochane. Rozpieszczajcie sie na wszystkich mozliwych frontach :)

Dzien dobry !!!! wszystkim :)
Ja dzisiaj nareszcie wracam do domku. Niestety bylam bez wolnego weekendu i to na wyjezdzie.
Strasznie zimno sie zrobilo brrrrr...
W domu wieczorem bedzie czekal na mnie maz i dwa moje szczescia w postaci cztero-lapnych futrzakow :)
Jak by bylo cudownie wracac do domu do ukochanego synka badz corci :)
No coz... na to jeszcze chwile musze poczekac i popracowac :)
Milego dnia kochane. Rozpieszczajcie sie na wszystkich mozliwych frontach :)
Od razu miłej mi się zrobiło jak przeczytałam takie miłe słowa 😘Miłej niedzieli!!! Córcia lub synek już niebawem, bardzo w to wierzę!!! Tymczasem moje czterołapne pozdrawiają Twoje czterołapne 😘

Załączniki

• IMG_20191028_092521.jpg
    IMG_20191028_092521.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 86
:errr:
Nie piszesz, czyli jest źle?
Dziękuję ,że o mnie pamietałaś. Niestety tak jak myślałam 0. Nie drgnęło popostu nic. Nie miałam wczoraj siły chciałam sobie odpocząć i kupiłam wini, oglądałam durne programy i popijałam winkiem. Ostatnią weryfikację zamieniłam na wizytę więc widziałam się z lekarzem, ale powiedział mi tylko ,że mam się umówić na następną wizytę po nieudanym transferze. Pytałam czy zaczynamy od razu ,jaki protokół, pomysł, nie usłyszałam nic. Zaraz dostanę okres ,więc cykl przeleci ;((. Dowiedziałam się tylki ,że to pierwszy tansfer i że może się nie udać jak w przypadku normalnej ciąży. Na pierwsze podejście, wydaliśmy 20 tyś. ;(. Pomysłów brak, kasy brak.

reklama
:errr:

Dziękuję ,że o mnie pamietałaś. Niestety tak jak myślałam 0. Nie drgnęło popostu nic. Nie miałam wczoraj siły chciałam sobie odpocząć i kupiłam wini, oglądałam durne programy i popijałam winkiem. Ostatnią weryfikację zamieniłam na wizytę więc widziałam się z lekarzem, ale powiedział mi tylko ,że mam się umówić na następną wizytę po nieudanym transferze. Pytałam czy zaczynamy od razu ,jaki protokół, pomysł, nie usłyszałam nic. Zaraz dostanę okres ,więc cykl przeleci ;((. Dowiedziałam się tylki ,że to pierwszy tansfer i że może się nie udać jak w przypadku normalnej ciąży. Na pierwsze podejście, wydaliśmy 20 tyś. ;(. Pomysłów brak, kasy brak.
Hej byłam w takiej samej sytuacji we wrześniu pierwsze ivt nie udane... Załamana byłam strasznie bo bardzo się nastawilam że za pierwszym razem się uda. Nie ma inne opcji - musi, żyłam tylko tym.. Zajęło mi to chwilę... i teraz jestem już 8 dpt i wierzę głęboko że się uda 😊.. Zobaczysz z tobą będzie tak samo. Kasa... duża wiadomo, ale jakoś zawsze się znajduje.. Bo masz cel i dasz radę 😘😘😘

Do góry