reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mialam 1 tabl na godzine przed transferem, potem 1 wieczorem w dniu transferu i przez dwa dni po transferze 2x1. Pozwolilam sobie brac 3 dni po transferze.
Relanium ma niby podobne działanie do nospy na mięśnie gładkie w macicy.. możesz nospe do 3 razy dziennie brać sama ale nie wiem czy jest sens brać dodatkowo przy braniu lelanium.. ;)
Dzięki dziewczyny! 😊

@kolor nadzieji Większość osób podaje w brzuch. Pytałam kiedyś lekarza czy mogę w mięśnie to mówi ze jak najbardziej ale trzeba je mieć. Wszystko zależy czy np.na udzie złapiesz kawałek mieska o wbijesz

@Camilleka zauważyłas że w Fr stawiają na jak najmniej zbędnych leków?Ja akurat się z tego cieszę bo jakoś zawsze nie lubialam się faszerowac
Dokładnie, jak najmniej leków, ale teraz do drugiego transferu chce się trochę lepiej przygotować. Wcześniej byłam zielona totalnie, bolał mnie brzuch i zamiast coś wziąć, to nic a nic, mimo ze miałam ten spasfon przepisany, ale to tylko po punkcji miałam brać.

No właśnie ja jestem szczupłą osoba więc ciężko mi będzie coś zebrać a na brzuchu łatwiej bo robiłam już zastrzyki z ovitrelle.
@kolor nadzieji Większość osób podaje w brzuch. Pytałam kiedyś lekarza czy mogę w mięśnie to mówi ze jak najbardziej ale trzeba je mieć. Wszystko zależy czy np.na udzie złapiesz kawałek mieska o wbijesz

reklama
Do góry