reklama
ilmenau
Fanka BB :)
Oj przebadany Wszystko ok ale i tak profilaktycznie razem ze mna bierze profetril Ja mam jeszcze PCOS nie za duze ale jest widoczne na usg wiec moze i to tez jest przyczyna ...
I te przeciwciała przeciwplemnikowe z krwi i z nasienia też?
Odnosząc się jeszcze do kwestii kd nie jest tak, że to jest gwarancja sukcesu. U nas na forum mało jest informacji o tym natomiast na kafeterii jest rozległy wątek i tam reż dziewczyny mają po kilka transferów. Jak jest problem z immunologia to kd tez może być odrzucana.
Dzisiaj mam 10 dzień stymulacji .
To mogą Ci jeszcze przedłużyć bo możesz nie reagowac na niektóre leki i potrzebujesz więcej czasu.
Powodzenia!
bazylia128
A jak z nasieniem u meza ? Super, ze tak sie udalo za pierwszym razem. Ty mialas chyba taka niziutka bete na poczatku? To dopiero odbiegasz od normyNie do końca tak jest. U mnie z 9 zapłodnionych komórek do blastocysty dotrawły 2 zarodki. Jeden podano i mam córkę. W drugiej dobie żyło 8 zarodków, w trzeciej 6 zarodków i pomimo tego że w piątej wszystkie jeszcze żyły to nie nadawały się do mrożenia.
bazylia128
Skad wy takie leki bierzecieJa mam całe opakowanie relanium
Tasza
Gdzieś mi się o uszy obiło, że też powinna być jakaś proporcja sensowna dojrzałych do nierozwiniętych o gabaryty. I grubość otoczki ale za cholerę nie wiem gdzie to wyczytałam.Czy można w jakis sposob sprawdzic jakość pęcherzyków ?
bazylia128
nie nie mam tych przciwcial. Wlasnie nie wiem o co w tym chodzi. Jak mamy to zrobic ?I te przeciwciała przeciwplemnikowe z krwi i z nasienia też?
Odnosząc się jeszcze do kwestii kd nie jest tak, że to jest gwarancja sukcesu. U nas na forum mało jest informacji o tym natomiast na kafeterii jest rozległy wątek i tam reż dziewczyny mają po kilka transferów. Jak jest problem z immunologia to kd tez może być odrzucana.
To mogą Ci jeszcze przedłużyć bo możesz nie reagowac na niektóre leki i potrzebujesz więcej czasu.
Powodzenia!
Pewnie masz racje co do immuno. Ja nie napisalam ze to gwarant tylko ze czesto tak bywa
Serio skąd? Poproszę mamę żeby poszła do rodzinnej po to relanium i mi wysłała na raz następnySkad wy takie leki bierzecie
Tasza
Immunologia? Ja też jestem obstawiona metylami i nie wiem czy czegoś jeszcze do tego nie doładuję. Tylko muszę ruszyć zwojami mózgowymi bo już zapomniałam co jak działa[emoji23]U nas wszystko ok jeśli chodzi o komórki i nasienie . Tak jak wyżej pisałam , zrobiłam mnóstwo różnych badań i nic nie wychodzi w nich . Poza pai i mthfr hetero ale to akurat niema nic wspólnego z niepowodzeniem z biorę metylowany kwas
reklama
Tasza
Mój immunolog też[emoji3] i niestety to działa[emoji23]W którymś cyklu jak męża nie było a ja miałam owu to moja Endokrynolog starsza pani ok 60 lat powiedziała : w czym problem ? Mało ma Pani mężczyzn [emoji23]
Podziel się: