reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Taaaa, ja do tej pory słyszę ze "za bardzo się spinamy" i ze trzeba o tym zapomnieć to na pewno sie uda hahhahahaha ciekawe jak bez jajowodów 😂 nie no rozwalają mnie ludzie i ich cenne rady i opinie....
Hahaha no jak bym słyszała znajomych i rodzine😂
"za bardzo chcesz i to dlatego, to psychika. Odpuść i napewno się uda"
Najlepszym rozwiązaniem po 6 latach bezskutecznej walki to odpuścić teraz hahah aaaa mało tego przy niskiej rezerwie jajnikowej, ach te cenne rady

@Tasza i skad ty masz taka wiedze ? Zaraz sie okaze ze jestes jakims lekarzem ? wiesz przeczytalam ta ksiazke Musiałowskiej i jesli chodzi o diete to tez mi sie tam kilka zagadnien nie zgadza.

Dziękuję kochane za wsparcie i ze tu jestescie wy jedynie wiecie co możemy czuć jesteście aniołami. ..... ciężko mi ale widocznie tak miało być. ... może nie zasługuje poprostu
Przestań tak myśleć!!!! Nie wolno! Nikt nie decyduje o tym czy zasługujemy tutaj my wszystkie, to jest po prostu biologia, przypadek!!! Ty Kochana zasługujesz i otrzymasz, moze(?) nie tym razem. Ale! Nie poddawaj się 💪🏼

Hahaha no jak bym słyszała znajomych i rodzine😂
"za bardzo chcesz i to dlatego, to psychika. Odpuść i napewno się uda"
Najlepszym rozwiązaniem po 6 latach bezskutecznej walki to odpuścić teraz hahah aaaa mało tego przy niskiej rezerwie jajnikowej, ach te cenne rady
Tez mam "ciekawy "tekst mojej siostry :
"Jakbyś chciała to juz byś dawno miała" ...
Wiec wychodzi na to,ze nie chce a in vitro z nudów robię:)
Ależ leniwców mamy na tym forum :)
Dziewczyny bierzmy sie w końcu za jakąś robotę i róbmy dzieci:)

reklama
nie nie mam tych przciwcial. Wlasnie nie wiem o co w tym chodzi. Jak mamy to zrobic ?
Pewnie masz racje co do immuno. Ja nie napisalam ze to gwarant tylko ze czesto tak bywa :)

Chłopa za fraki i 2 badania ma zrobic - jedno z krwi a drugie z nasienia, w większości klinik można je zrobić. Jak coś wyjdzie wtedy chłop musi brać steryd przed oddaniem nasienia po punkcji.
Ty też sobie zrób z krwi to badanie.

To akurat wyczytałam na innym wątku i okazało się działać

Do góry