Jak nie relanium to wino, oczywiscie przed transferem, jedno i drugie uzależnia a relanium można i poTylko uwazaj bo relanium uzaleznia dlatego jest na recepte
reklama
Tasza
Fanka BB :)
Możesz mieć po prostu niedożywioną macicę. A sprawdzałaś sobie poziom homocysteiny? To często paskudnie działa w połączeniu z io.A i zapomnialam dodac ze moj dziadek i jego siostra bardzo chorowali na cukrzyce typu 2
cikulinka
Dziękuję kochane za wsparcie i ze tu jestescie wy jedynie wiecie co możemy czuć jesteście aniołami. ..... ciężko mi ale widocznie tak miało być. ... może nie zasługuje poprostuPrzykro mi Kochana...
bazylia128
Mialam to zbadac ale stwierdizlam ze jak biore kwas foliowy metylowany to i tak nic na to innego nie dostane.Możesz mieć po prostu niedożywioną macicę. A sprawdzałaś sobie poziom homocysteiny? To często paskudnie działa w połączeniu z io.
a o co chodzi z głodną macica
Hahaha no jak bym słyszała znajomych i rodzineTaaaa, ja do tej pory słyszę ze "za bardzo się spinamy" i ze trzeba o tym zapomnieć to na pewno sie uda hahhahahaha ciekawe jak bez jajowodów nie no rozwalają mnie ludzie i ich cenne rady i opinie....
"za bardzo chcesz i to dlatego, to psychika. Odpuść i napewno się uda"
Najlepszym rozwiązaniem po 6 latach bezskutecznej walki to odpuścić teraz hahah aaaa mało tego przy niskiej rezerwie jajnikowej, ach te cenne rady
bazylia128
Przestań tak myśleć!!!! Nie wolno! Nikt nie decyduje o tym czy zasługujemy tutaj my wszystkie, to jest po prostu biologia, przypadek!!! Ty Kochana zasługujesz i otrzymasz, moze(?) nie tym razem. Ale! Nie poddawaj sięDziękuję kochane za wsparcie i ze tu jestescie wy jedynie wiecie co możemy czuć jesteście aniołami. ..... ciężko mi ale widocznie tak miało być. ... może nie zasługuje poprostu
bazylia128
Kochana wszystkie kobiety na to zasluguja. Po to jestesmy stworzone. Nie denerwuj sie tak, jeszcze sie doczekaszDziękuję kochane za wsparcie i ze tu jestescie wy jedynie wiecie co możemy czuć jesteście aniołami. ..... ciężko mi ale widocznie tak miało być. ... może nie zasługuje poprostu
Laurka2019
Tez mam "ciekawy "tekst mojej siostry :Hahaha no jak bym słyszała znajomych i rodzine
"za bardzo chcesz i to dlatego, to psychika. Odpuść i napewno się uda"
Najlepszym rozwiązaniem po 6 latach bezskutecznej walki to odpuścić teraz hahah aaaa mało tego przy niskiej rezerwie jajnikowej, ach te cenne rady
"Jakbyś chciała to juz byś dawno miała" ...
Wiec wychodzi na to,ze nie chce a in vitro z nudów robię
Ależ leniwców mamy na tym forum
Dziewczyny bierzmy sie w końcu za jakąś robotę i róbmy dzieci
reklama
ilmenau
nie nie mam tych przciwcial. Wlasnie nie wiem o co w tym chodzi. Jak mamy to zrobic ?
Pewnie masz racje co do immuno. Ja nie napisalam ze to gwarant tylko ze czesto tak bywa
Chłopa za fraki i 2 badania ma zrobic - jedno z krwi a drugie z nasienia, w większości klinik można je zrobić. Jak coś wyjdzie wtedy chłop musi brać steryd przed oddaniem nasienia po punkcji.
Ty też sobie zrób z krwi to badanie.
To akurat wyczytałam na innym wątku i okazało się działać
Podziel się: