reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam Dziewczyny- u mnie pierwsze podejście,jutro się dowiem czy pod koniec tygodnia dojdzie do punkcji, to wszystko przeraża mnie i stresuje jak niewiem 🙈 mam nadzieję że znajdę w Was wsparcie, które tak mi i pewnie każdej z nas jest teraz potrzebne😊
Nie bój się ja też nie dawno po swojej pierwszej punkci. Powiwm tak trwała 15 minut i nic nie czułam. Także bez stresu. Weź kapciuszki,piżamke i jakąś wkładkę na wszelki wypadek ;). Powodzenia!! Dużo jajek ;,)

Cześć :-)
Ja miałam punkcję w środę a transfer dziś... Radość miesza się z niepewnością... lata starań, mnóstwo gabinetów lekarskich, procedury i leki, aż trudno uwierzyć, że ten dzień nastał, że i ja w końcu dostałam swoją szansę 😊
Betę z krwi mam mieć za tydzień w czwartek...
Wiem jak się czujesz, dopiero co przeszłam tę drogę, mam nadzieję, że już niedługo obie zobaczymy te "magiczne" dwie kreski, a potem... Oby tylko zdrowe były 😊😍
Trzymam kciuki za betę 🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Witam Dziewczyny- u mnie pierwsze podejście,jutro się dowiem czy pod koniec tygodnia dojdzie do punkcji, to wszystko przeraża mnie i stresuje jak niewiem 🙈 mam nadzieję że znajdę w Was wsparcie, które tak mi i pewnie każdej z nas jest teraz potrzebne😊
Hej, dobrze trafiłaś :) tutaj każdy się rozumie, czasami nawet lepiej niż bliskie Ci osoby, bo przez to trzeba po prostu przejść, żeby znać kazde z uczuć, jakie towarzyszy na każdym etapie.
Ja tez niedawno miałam punkcję, 3 tyg temu, bądź dzielna 💪🏼. Życzę Ci przede wszystkim siły i oczywiście żeby wszystko ułożyło się dobrze 😘

Cześć :-)
Ja miałam punkcję w środę a transfer dziś... Radość miesza się z niepewnością... lata starań, mnóstwo gabinetów lekarskich, procedury i leki, aż trudno uwierzyć, że ten dzień nastał, że i ja w końcu dostałam swoją szansę [emoji4]
Betę z krwi mam mieć za tydzień w czwartek...
Wiem jak się czujesz, dopiero co przeszłam tę drogę, mam nadzieję, że już niedługo obie zobaczymy te "magiczne" dwie kreski, a potem... Oby tylko zdrowe były [emoji4][emoji7]

Dokładnie ! Wyjęłaś mi to z ust!
Właśnie się prZyszlam do Was z forum inseminacji - niestety 4 nieudane. Póki co u mnie wrogość śluzu amh 4,5 u męża lekko podwyższona fragmentacja dna.
In vitro- decyzja podjęta zupełnie na wariackich papierach w gabinecie w ubiegły czwartek okazało się ze to 2 dc i ze zostały dwa ostatnie miejsca ale trzeba się do 6 grudnia wyrobić ze wszystkim i poszło...
W czwartek mam wizytę w nast tygodniu punkcja.. jeśli będzie wszystko wporzadku.
Okropnie się stresuje...

Dokładnie ! Wyjęłaś mi to z ust!
Właśnie się prZyszlam do Was z forum inseminacji - niestety 4 nieudane. Póki co u mnie wrogość śluzu amh 4,5 u męża lekko podwyższona fragmentacja dna.
In vitro- decyzja podjęta zupełnie na wariackich papierach w gabinecie w ubiegły czwartek okazało się ze to 2 dc i ze zostały dwa ostatnie miejsca ale trzeba się do 6 grudnia wyrobić ze wszystkim i poszło...
W czwartek mam wizytę w nast tygodniu punkcja.. jeśli będzie wszystko wporzadku.
Okropnie się stresuje...
Nie ma się czego bać :) Ja po trzech stymulacjach mogę od siebie powiedzieć że najgorsze dla mnie wspomnienia z procedur to jest samo testowanie..

reklama
Nie ma się czego bać :) Ja po trzech stymulacjach mogę od siebie powiedzieć że najgorsze dla mnie wspomnienia z procedur to jest samo testowanie..
Jestem po pierwszej stymulacji i pierwszym testowaniu i mogę Ci przybić piątkę, bo faktycznie, najgorsze jest samo testowanie. Nawet nie te zastrzyki, nie punkcja, to wszystko z czasem się zapomina. Najgorsze jest czekanie na wynik z laboratorium. Kiedyś w końcu będzie dla nas wszystkich pozytywny!!! 🙂🙂🙂

Do góry