Szukajcie na stronie kto ma lek. Tak pokazuje apteki w których się znajduje lekW Poznaniu jest ale tam mam 100km w jedna stronę więc jechać po 1 pudełko to słabo...
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Ja sprawdzałam gdzie po lek, ale masz rację, ta strona kto ma lek jest lepsza!!! DziękujęGdańsk, ale sprawdzam na stronie kto ma lek to taka wyszukiwarka i jadę prosto tam . Zawiszę dostanę. Pani z apteki mi poradziła
Nie martw się, tez tak miałam. Wszystko jest w porządku.Dziewczyny biorę luteine 3×4 tab dziennie ale mam wrażenie ,że mi ciągle wypływa a wpycham ja bardzo mocno, na długość palca wskazujacego. Potem zawsze leżę ok 30 min ,żeby się dobrze ułożył. Zrezygnowałam z aplikatora , raz na koncu zobaczyłam krew, nie wiem może cos obdrapałam i się przestraszyłam. Wy też tak miałyście, wylatuje ze mnie biała maź, boję się że nie wchłania się jak powinien.
Cześć dziewczyny,
Przygotowuje sie do procedury (prawdopodobnie na przełomie stycznia i lutego) Mam takie pytanie: Co sądzicie o tych wlewach z accofilu przy KIRach AA (ktoś kiedys napisał że jest bardzo nie zdrowy ale czy jest coś o podobnym działaniu) oraz czy któreś z Was korzystała z metody fertile Chip przy selekcji plemników. Dodam tylko że mąz ma dobre wyniki nasienia. Ewentualnie o co dodatkowo powinnam poprosić/zapytać sie na etapie punkcji, transferu.
Czytam sobie to forum w wolnej chwili i robię notatki. nie wszystko rozumię Trzymam za Was wszystkie kciuki zarówno za te którym sie udało aby bezstresowo donosiły ciąze i urodziły zdrowe dzieciaki oraz za te jeszcze walczoące o małe szczęście.
Czy któraś z Was leczy się w Angelusie?
Przygotowuje sie do procedury (prawdopodobnie na przełomie stycznia i lutego) Mam takie pytanie: Co sądzicie o tych wlewach z accofilu przy KIRach AA (ktoś kiedys napisał że jest bardzo nie zdrowy ale czy jest coś o podobnym działaniu) oraz czy któreś z Was korzystała z metody fertile Chip przy selekcji plemników. Dodam tylko że mąz ma dobre wyniki nasienia. Ewentualnie o co dodatkowo powinnam poprosić/zapytać sie na etapie punkcji, transferu.
Czytam sobie to forum w wolnej chwili i robię notatki. nie wszystko rozumię Trzymam za Was wszystkie kciuki zarówno za te którym sie udało aby bezstresowo donosiły ciąze i urodziły zdrowe dzieciaki oraz za te jeszcze walczoące o małe szczęście.
Czy któraś z Was leczy się w Angelusie?
Osz kurła, ale zazdraszczam. Wreszcie dobre wiadomościDziewczyny 62. 4
nadzieja xxx
Trzymamy kciuki za Ciebie pisz odrazu jak będziesz coś wiedziałaDziewczyny ja dzis ide na histeroskopie
Modle sie zeby cos tam wyszlo...
Bo jak nadal nic to chyba oszaleje...
nadzieja xxx
Caro czekasz do terminu robienia bety? Czy zrobisz wcześniej? Mnie już zaczyna kusić...
reklama
nadzieja xxx
Ja zawsze nadczo robiłam nawet na Internecie pisze minium 8 h nie jeśćDziewczyny, piszecie tutaj, że tsh robić na czczo i ja też zawsze tak myślałam. A tymczasem moja ginekolożka powiedziała, że nie ma znaczenia, że mogę zrobić po południu i też będzie dobrze..
I co ja mam myśleć?
Podziel się: