Lekarz proponowal od razu podchodzic do trzeciego transferu, ale powiedzialam,ze chce sie dobadac bo zostaly nam tylko dwa zarodki. Zaproponowal histeriskopie i streching przed nastepnym. Dziewczyny mi tutaj doradzily,by zrobic ta histeroskopie i probowac ja umowic na NFZ, w klinice sama histeroskopia 1.5tys. Posluchalam, poszlam do mojej ukochanej dr miejscowej, ktora bardzo nas wspiera i nam pomaga w potrzebie. Wczoraj mialam koncowke @ po odstawieniu wszystkich lekow a jutro o 7 stawiam się na IP i jutro bede miala histeroskopie. Zaproponowala mi rowniez laparoskopie, ale na nia sie nie zdecydowałam. Doszlysmy do wniosku,ze skoro 1.5 roku temu byla to jak nie ma wskazan nie ma co robic kolejnej ingerencji chirurgicznej. Skontaktowalam sie wczoraj z lekarzem z kliniki i jak najbardziej uzna opis z tej histeroskopii, wiec trzymaj prosze kciuki abym tam jutro wytrwała
a na kolejna wizyte w klinice wybieramy sie w 1-2dc nastepnego, nie wiem kiedy wypadnie bo ja mam nieregularne @. Czasem 30 czasam ponad 40 dni..