reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Właśnie wczoraj byłam i doktor powiedział że jest pewny że dziewczynka dokładnie 12 tydzień i 4 dni i tak się zastanawiam czy już mogę spokojnie żyć z tą świadomością czy nastawiam się jeszcze na siusiaka
U nas po 12 tc lekarz stwierdził że jedno na 100 dziewczynka a drugie na 80 chlopiec i tak zostało do końca. Więc myślę że po ciuchu możesz cieszyć się z pareczki [emoji8][emoji3590]

reklama
A ile mieliście zarodeczkow, badali wszystkie i tylko jeden nieprawidłowy? To i takl dobry wynik.. Ja miałam już 5 transferow może dlatego już po prostu więcej wiem, jak zaczynałam też brałam wszystko co mi zleci i byłam kompletnie zielona :D Mi się u nich udało za 3cim transferem wtedy też Famsi zrobiliśmy pierwszy raz i były ładne blastki z tego aż 5. Mój lekarz z Invicta mi nawet potem ciążę prowadził i dużo pomógł wtedy. po 5 latach jak do niego wróciłam to już jakby nie ten sam lekarz i Invicta bardziej komercyjna.. zlewaja totalnie.. dlatego zabieram 2 ostatnie mrozaki naraz a nadzór nad implantacja już sama sobie zrobię :D
A u kogo się leczysz?? Stymulacja nie poszła za dobrze, miałam dobre amh i lekarz przepisał tylko menopur , dodatkowo byłam podziebiona miałam tylko 3 komórki. Stwierdził ,że nastepnym razem trzeba będzie podać więcej. 3 się zapłodniły. Do 5 doby dotrwały 2 wysłaliśmy na Pgd i jedna wadliwa. Prawidłowa została podana wczoraj. Dlatego tak się martwię jak się nie uda wszystko od nowa ;(((

Do góry