nadzieja xxx
Fanka BB :)
Gratulacje:-) [emoji4]Dziewczyny 62. 4[emoji7][emoji7]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje:-) [emoji4]Dziewczyny 62. 4[emoji7][emoji7]
Gratulacje , niech w końcu będą same dobre wiadomościDziewczyny 62. 4
SuperDziewczyny 62. 4
Pięknie niech dalej rośnieDziewczyny 62. 4
Hej wszystkim, właśnie wróciłam z wizyty u lekarza. Kolejny transfer będę miała w styczniu, wiec będzie nas więcej do styczniowego testowania , myśle ze wypadnie gdzieś około 20 stycznia +|- . Dlaczego się nie udało za pierwszym, lekarz nie jest w stanie powiedzieć, po prostu coś nie zadziałało, według niego wszystko jest w porządku.
Mam trochę powiększone jajniki, to efekt stymulacji, wiec poczekamy aż to wszystko się uspokoi. Mam zrobić kilka badań, typu krew, wymazy... i pierwszego dnia cyklu zadzwonić, a od trzeciego dnia małe dawki Gonal F i później monitoring cyklu i transfer. Z jednej strony się cieszę, ze mam czas się przygotować, z drugiej znowu to czekanie...
Dziewczyny 62. 4[emoji7][emoji7]
Ida święta.. zleci nawet nie bedziesz wiedziala kiedy i juz bedzie styczen.Hej wszystkim, właśnie wróciłam z wizyty u lekarza. Kolejny transfer będę miała w styczniu, wiec będzie nas więcej do styczniowego testowania , myśle ze wypadnie gdzieś około 20 stycznia +|- . Dlaczego się nie udało za pierwszym, lekarz nie jest w stanie powiedzieć, po prostu coś nie zadziałało, według niego wszystko jest w porządku.
Mam trochę powiększone jajniki, to efekt stymulacji, wiec poczekamy aż to wszystko się uspokoi. Mam zrobić kilka badań, typu krew, wymazy... i pierwszego dnia cyklu zadzwonić, a od trzeciego dnia małe dawki Gonal F i później monitoring cyklu i transfer. Z jednej strony się cieszę, ze mam czas się przygotować, z drugiej znowu to czekanie...
Gratulacje !!!!! ktory to dpt?Dziewczyny 62. 4