reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny dzisiaj miałam zaległą wizytę w klinice po transferze 5 dniowej blastki. Dzisiaj jest 21 dpt i beta piękna, endo tez grube ale serduszka nie było widać. Zdaje sobie sprawę ze to wcześnie i różnie bywa ( na tak wczesnym etapie raz je widać a raz nie) ale proszę o wasze doświadczenia bo mimo wszystko niepokój bierze górę. Miałyście może wizyty w podobnych dniach po i serduszka nie było widać a potem wszystko było ok ?
Miałam wizyte 20dpt i nie było serca. To za szybko.

A jak się czujesz?🙂
Ogólnie dobrze, czasami jak np. Wrócę po spacerze to muszę się położonych bo jak by mnie cis uciskalo. Plamien zero. Jestem trochę zła na swojego lekarza bo spojrzał na przyrosty bety i wszystko super ale tak naprawdę nie spojrzał dokładnie który to dpt i mówi ze serduszko mogło może być ale nie musi a ja byłam pewna ze to za szybko i po wypowiedziach dziewczyn miałam racje. Zafundował mi nie potrzebnie stres. A jak u Ciebie ? Kiedy wizyta bo mam zaległości ?

Tak byłam teraz w piątek czyli 17 dpt, był pęcherzyk ciążowy 0,83 mm, lekarz mówił że wychodzi mu ok 5 tygodnia i to by się zgadzało, ale ze na tym etapie jego sprzęt nie wyliczył dokładnie który to tydzień.
Właśnie dotarłam do Twojego posta :) super bardzo się cieszę !

Ogólnie dobrze, czasami jak np. Wrócę po spacerze to muszę się położonych bo jak by mnie cis uciskalo. Plamien zero. Jestem trochę zła na swojego lekarza bo spojrzał na przyrosty bety i wszystko super ale tak naprawdę nie spojrzał dokładnie który to dpt i mówi ze serduszko mogło może być ale nie musi a ja byłam pewna ze to za szybko i po wypowiedziach dziewczyn miałam racje. Zafundował mi nie potrzebnie stres. A jak u Ciebie ? Kiedy wizyta bo mam zaległości ?
Ja mam wizytę 18.11, nie wiem czy to już będzie serduszkowa, bo to będzie 27 dpt, ogólnie boje się trochę czy wszystko ok, no ale teraz to już zostało tylko czekać.

Ja mam wizytę 18.11, nie wiem czy to już będzie serduszkowa, bo to będzie 27 dpt, ogólnie boje się trochę czy wszystko ok, no ale teraz to już zostało tylko czekać.
Ja mam 19.11 wizytę i już ma być serduszkowa ( idziemy podobie u mnie 16 dpt pęcherzyk 0,74 cm) Miałaś usg teraz to był tylko pęcherzyk ciążowy czy żółtkowy tez ?

reklama
Do góry