A jak się czujesz?Dziękuje, właśnie to było mi potrzebne. Żeby mnie ktoś opier... za fiksowanie
reklama
Agnieś191
Fanka BB :)
Miałam wizyte 20dpt i nie było serca. To za szybko.Dziewczyny dzisiaj miałam zaległą wizytę w klinice po transferze 5 dniowej blastki. Dzisiaj jest 21 dpt i beta piękna, endo tez grube ale serduszka nie było widać. Zdaje sobie sprawę ze to wcześnie i różnie bywa ( na tak wczesnym etapie raz je widać a raz nie) ale proszę o wasze doświadczenia bo mimo wszystko niepokój bierze górę. Miałyście może wizyty w podobnych dniach po i serduszka nie było widać a potem wszystko było ok ?
Apola
Ogólnie dobrze, czasami jak np. Wrócę po spacerze to muszę się położonych bo jak by mnie cis uciskalo. Plamien zero. Jestem trochę zła na swojego lekarza bo spojrzał na przyrosty bety i wszystko super ale tak naprawdę nie spojrzał dokładnie który to dpt i mówi ze serduszko mogło może być ale nie musi a ja byłam pewna ze to za szybko i po wypowiedziach dziewczyn miałam racje. Zafundował mi nie potrzebnie stres. A jak u Ciebie ? Kiedy wizyta bo mam zaległości ?A jak się czujesz?
Apola
Właśnie dotarłam do Twojego posta super bardzo się cieszę !Tak byłam teraz w piątek czyli 17 dpt, był pęcherzyk ciążowy 0,83 mm, lekarz mówił że wychodzi mu ok 5 tygodnia i to by się zgadzało, ale ze na tym etapie jego sprzęt nie wyliczył dokładnie który to tydzień.
Ja mam wizytę 18.11, nie wiem czy to już będzie serduszkowa, bo to będzie 27 dpt, ogólnie boje się trochę czy wszystko ok, no ale teraz to już zostało tylko czekać.Ogólnie dobrze, czasami jak np. Wrócę po spacerze to muszę się położonych bo jak by mnie cis uciskalo. Plamien zero. Jestem trochę zła na swojego lekarza bo spojrzał na przyrosty bety i wszystko super ale tak naprawdę nie spojrzał dokładnie który to dpt i mówi ze serduszko mogło może być ale nie musi a ja byłam pewna ze to za szybko i po wypowiedziach dziewczyn miałam racje. Zafundował mi nie potrzebnie stres. A jak u Ciebie ? Kiedy wizyta bo mam zaległości ?
Apola
Ja mam 19.11 wizytę i już ma być serduszkowa ( idziemy podobie u mnie 16 dpt pęcherzyk 0,74 cm) Miałaś usg teraz to był tylko pęcherzyk ciążowy czy żółtkowy tez ?Ja mam wizytę 18.11, nie wiem czy to już będzie serduszkowa, bo to będzie 27 dpt, ogólnie boje się trochę czy wszystko ok, no ale teraz to już zostało tylko czekać.
No właśnie kurde nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się że mówił o pęcherzyku żółtkowym też...Ja mam 19.11 wizytę i już ma być serduszkowa. Miała usg teraz to był tylko pęcherzyk ciążowy czy żółtkowy tez ?
Joanulka
Dziewczyny, jaką długą przerwę trzeba robić między transferami? I czy często zdarzają się torbiele w następnym cyklu po transferze?
Podpinam się do pytania
Apola
Ja dostanę do wtorku jakiejś nerwicy. Nie bo ani 16 dpt lekarz nic nie mówił ani dzisiaj już 21 dpt. Ja nie zapytałam a lekarz jest ultra nierozmownyNo właśnie kurde nie pamiętam dokładnie, ale wydaje mi się że mówił o pęcherzyku żółtkowym też...
reklama
Śliwka12345
Bolały kogoś plecy tak okolo 28dpt? Jak sobie z tym radzić?
Podziel się: