reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny dzisiaj miałam zaległą wizytę w klinice po transferze 5 dniowej blastki. Dzisiaj jest 21 dpt i beta piękna, endo tez grube ale serduszka nie było widać. Zdaje sobie sprawę ze to wcześnie i różnie bywa ( na tak wczesnym etapie raz je widać a raz nie) ale proszę o wasze doświadczenia bo mimo wszystko niepokój bierze górę. Miałyście może wizyty w podobnych dniach po i serduszka nie było widać a potem wszystko było ok ?

reklama
Dziewczyny dzisiaj miałam zaległą wizytę w klinice po transferze 5 dniowej blastki. Dzisiaj jest 21 dpt i beta piękna, endo tez grube ale serduszka nie było widać. Zdaje sobie sprawę ze to wcześnie i różnie bywa ( na tak wczesnym etapie raz je widać a raz nie) ale proszę o wasze doświadczenia bo mimo wszystko niepokój bierze górę. Miałyście może wizyty w podobnych dniach po i serduszka nie było widać a potem wszystko było ok ?
A który tydzień ciąży?

Witam was kobitki , drugi dzień cyklu a moja PRL 575 przy normach od 102-496 ;( zaczynam brać castagnus bo wizytę mam dopiero Za tydzień a dzisiaj mam rezonans przysadki . Mam nadzieje ze zbije ta PRL przed IUI

Moim zdaniem to jeszcze czas na serduszko więc się nie martw.Pamieraj dużo też zależy od sprzętu.

Tez 22 dpt blastki nie było serducha, zarodek byl😍, kazali przyjść aż za 2 tyg....

reklama
Do góry