reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny chciałam Was prosic o radę, jak to jest z kriotransferem po pierwszym nieudanym transferze świeżego zarodka. Najpierw myślałam żeby zrobić sobie przerwę, ale teraz myśle ze w sumie dlaczego nie? Tylko co waszym zdaniem jest lepsze? Zrobić przerwę i jakieś dodatkowe badania, skupić się na sobie spróbować np za miesiac czy lepiej nie czekać? Kto robił zaraz w następnym cyklu i się nie udało/udało?
Ja mialam w nastepnym "dozwolonym" tzn,odstawilam leki, pezyszla @ z odstawienia, i potem w kolejna @ juz bralam leki do crio. Nam sie akurat nie udalo.

reklama
Już są. Beta negatywna[emoji22][emoji22]
3 stymulacje, 5 transferów i w tym tylko jedna ciąża pozamaciczna...
Mamy słabe nasienie i zarodki, problemy immunologiczne, cienkie endo...
Nie wiem co dalej... to miała być ostatnia stymulacja... Ale ja nie moge sie z tym pogodzić...
Trzymaj się kochana, bardzo mi przykro....wypłacz się i na pewno znajdziesz siłę na dalszą walkę.

Dziewczyny kochane dziękuję Wam wszystkim za słowa wsparcia i że wierzylyscie w mojego kropka do końca...
[emoji173][emoji173]

Nawet jakby przychodziło mi do głowy żeby się już poddać to i tak serce by mi na to nie pozwoliło (mogłabym się od razu do psychiatryka szykować).

Niczego bardziej nie pragnę jak nosic pod sercem i przytulić kiedyś własne dziecko i zrobię wszystko żeby to się kiedyś spełniło...
Walcz kochana.. wiem, że jest cieżko ale ten cel, to dzieciątko jest tego warte.
Trzymaj się i wracaj do boju !

Dziewczyny, jaką długą przerwę trzeba robić między transferami? I czy często zdarzają się torbiele w następnym cyklu po transferze?

Dziewczyny kochane dziękuję Wam wszystkim za słowa wsparcia i że wierzylyscie w mojego kropka do końca...
[emoji173][emoji173]

Nawet jakby przychodziło mi do głowy żeby się już poddać to i tak serce by mi na to nie pozwoliło (mogłabym się od razu do psychiatryka szykować).

Niczego bardziej nie pragnę jak nosic pod sercem i przytulić kiedyś własne dziecko i zrobię wszystko żeby to się kiedyś spełniło...
I to się spełni. Na pewno. Tak bardzo kibicowalam Ci żeby to było już teraz, ale no cóż, los chciał inaczej. Smutno mi bardzo, Ty pewnie jesteś zdruzgotana, no bo tyle starań i znowu trzeba od nowa. Ale z takim nastawieniem i walecznością to uda się na bank!!! I słusznie, nie odpuszczasz, bo trzeba walczyć o swoje marzenia!!! Żeby się wreszcie spełniły. Tego Ci życzę z całego serca!!!

❤❤❤Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś❤❤❤

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą :):* Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)
Będzie sie działo
💕💕💕💕💕

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

2019-11-13 goffa13 echografia 1 trymestru
2019-11-14 Artemida90 decyzja o transferze
2019-11-14 nadzieja xxx transfer ❤❤❤
2019-11-14 Netiaskitchen decyzja o transferze
2019-11-15 cikulinka BETA❤✊
2019-11-17 Babeczki termin porodu
2019-11-20 Sterlicja wizyta serduszkowa ❤❤❤
2019-11-21 Apola wizyta serduszkowa ❤❤❤
2019-11-26 Mitotaj termin porodu
2019-11-28 Vinszka termin porodu
2019-11-28 Elizabeth68 USG❤❤❤
2019-12-01 pini88 termin porodu
2019-12-03 Pala termin porodu
2019-12-20 Skarbulenka termin porodu
2020-02-05 Konstancja27 termin porodu
2020-02-19 AleAle27 termin porodu
2020-06-08 Gość gość ANNA termin porodu

Nie wiem co dalej... to miała być ostatnia stymulacja... Ale ja nie moge sie z tym pogodzić...
Ogromnie mi przykro 😢 naprawdę serce pęka. Może potrzebujecie czasu by podjąć ostateczna decyzje. Nie spiesz się ,daj sobie i mężowi czas.

reklama
Współczuję kochana i przytulam mocno. Nie wiem jak Cię pocieszyć, bardzo mi przykro

Do góry