reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, poszlam z mezem na spacerek. Wróciliśmy, poszłam siku a tam znpwu brazowe plamienie. Nie panikuje. Jakos mi lzej jak ktoś wiecej niz ja i maz wie co mnie martwi. Te uplawy to takie jak przed krwawieniem miesiaczkowym mam. I to sie zdarza raz góra dwa w ciagu dnia. W tamtym tygodniu byly dwa dni i dzis...martwie sie ale liczę na to ze bedzie dobrze, bo na usg tydzien temu nie bylo nic zlego widac a zarodek mial 2.5 milimetra.
Do którego tygodnia moga sie utrzymywac takie brazowe uplawy?

reklama
Dziewczyny, poszlam z mezem na spacerek. Wróciliśmy, poszłam siku a tam znpwu brazowe plamienie. Nie panikuje. Jakos mi lzej jak ktoś wiecej niz ja i maz wie co mnie martwi. Te uplawy to takie jak przed krwawieniem miesiaczkowym mam. I to sie zdarza raz góra dwa w ciagu dnia. W tamtym tygodniu byly dwa dni i dzis...martwie sie ale liczę na to ze bedzie dobrze, bo na usg tydzien temu nie bylo nic zlego widac a zarodek mial 2.5 milimetra.
Do 10-11 tc.

Też właśnie coś takiego mam. Który jesteś tydzień?

Przy ilości i ruchliwości to to wyglada naprawdę ładnie. Dla porównania u nas było 500 tys koncentracji i żywych 34% z czego ok 40% ruchliwych. Z klasyfikacji mieliśmy 0% z I grupy i tylko 4% z II. Kryptoozospermia i udało się pozyskać choć kilka sztuk [emoji5]

Czy dało się poprawić wyniki suplementami? Czyli z tego wynika ze u nas tylko metoda IMSI wchodzi w grę?

Czy dało się poprawić wyniki suplementami? Czyli z tego wynika ze u nas tylko metoda IMSI wchodzi w grę?
my jestesmy najlepszym przykladem ze suplementy potrafia zdzialac cuda, na pierwszym spermiogramie meza morfologia wyszla 0 % ! po 3 miesiacach wskoczyla na 2% i 80 mln zolnierzykow. dziewczyny tutaj polecaja Profertil bodajzze, moj bral selen, cynk i moj kwas foliowy no i oczywiscie zadnej sauny, i dlugich kapieli

Witajcie dziewczyny,czy któraś z was miała badane zarodki przed transferem?Ciekawa jestem czy jak ma się kilka czy wszystkie są ok,czy jednak większość ma wady genetyczne.Pytam też dlatego, że wiosną podchodzimy jeszcze raz do in vitro ,i chcę zbadać zarodek przed podaniem.Nie chcę przechodzić kolejny raz piekła.

reklama
W pierwszej ciąży do 12 tyg.Teraz jeszcze trwają mam 13 tydz

Do góry