reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

sznurki wcale się nie dziwię kochana, ja też z mężem wniebowzięta chodzę :-), jeszcze raz gratulacje dla Ciebie i mężusia.
A tak na marginesie to piękny prezent ślubny sobie zrobiliście :tak:

reklama
kate- nie panikuj, ja tez miewam czeste bole glowy ( jestem migrenowcem). tez milam po transferze nim zrobilam wynik, wzielam panadol i zapilam coca-cola, Mi pomoga bo i kofeina i gazowane ( oczywiscie tylko kilka lyczkow) A tydzien temu mialam przez 3 dni okropna migrene,nawet nie probowalam lekarstw bo jedyne co mi pomaga to ketonal a wiadomo, ze nie moge go brac, wzielam paracetamol ale sie poddalam bo nic nie pomagalo i 3 dni spedzilam z poduszka na glowie w ciemnym pokoju.Bol byl tak silny, ze doszly do niego wymioty. Bylo minelo, wszysko dobrze sie skonczylo. Nie jestesmy w stanie uniknac wszyskiego przez cale 9 miesiecy. Zycze zdrowka i zeby bol szybko minal.

Sznurki :-):-D:-):-D:-) ponownie gratuluje :-):-D:-):-D:-)

Aisha to musi być cudowne uczucie poczuć takiego kopniaczka :-)

Madzialenak bardzo się cieszę,że się Wam udało :-):-D:-):-D:-) doktor powinien Cię przyjąć, jakżeby mógł odmówić, masz rację z tym dmuchaniem na zimne, lepiej aby sprawdził

Kate nie wiem co mogłoby pomóc na ból głowy, ja sama żadko miewam, za to moja mama często miała tzw migreny, mój brat po niej to chyba odziedziczył - ale jakoś przeszło, gdy te bóle się pojawiały to żadne tabletki nie pomagały, bratu kiedyś kupiłam takie homeopatyczne i to mu pomogło

trzcinka a Ty jakie leki bralas po transferze? Ja biore crinone i estrofem moze to tez ich wplyw. Wlasnie wrocilam ze spaceru, zeby sie dotlenic, bo to moze tez przez to, ze dwa dni praktycznie lezalam. Dziekuje kochane ze mnie tak wspieracie:)))

Wracam od gina. Byłam w szpitalu jednak, bo się przestraszyłam. I dziękuję dziewczynki, ze mnie do tego namowilyscie :)
Na ust jest pęcherzyk, jest wszystko ok, żadnych krwiaków, odklejenia maluszka. Wszystko ok! Po prostu on nadal mocno się implantuje i natrafia na krwinki ktore troche plamia.
zalecenie to duphaston 3x1 tabl i leżeć, odpoczywać :)

Dzieki dziewczyny!

Dobrze miliaa , ze pojechalas! Ciesze sie! Przyznam ci sie, ze sie martwilam. A ty przynajmniej bedziesz miala spokojne swieta!!!!!!
Zuch dziewczynka hihihi ;-)

Miliaa- to super. Silny bobas sie szykuje. To do lozka i relaksuj sie.

Kate071- ja biore i bralam tylko zel dopochwowy crione 8 %. W sumie mam go odstawic za 2 tygodnie bo wtedy lozysko powinno zaczac wytwarzac progesteron.Nie wiem czy to wplyw lekow. Mnie czasami glowa cmi w zaleznosci od pogody i cisnienia. A takie silne migreny czasami mam pod wplywem stresu. Teraz mialam wlasnie taka sytacje w Polsce z moimi najemcami mieszkania. Okazalo sie ze okradli mieszkanie, porzucili puste nie dajac mi znaku, wyprowadzili sie zabierajac klucze i takie tam rozne historie. No i jako ze na odleglosc czlowiek nic zalatwic nie moze to nerwy mi wyszly. Na szczesie moja siosta wszyskim sie zajela, ale to wiadomo klopot i stres dla niej tez. nawet nie wiadomo, do kogo teraz sie zwrocic bo prawo i przepisy w Polsce to jakas masakra.

trzcinka dziekuje, vhyba w uk i norwegii maja podobna procedure, wczesniej tez bralam tylo crinone, ale teraz przez crio dostalam jeszcze estrofen. Wiem, ze troche panikuje... Straszna sprawa z tymi najemcami, niektorzy ludzie sa naprawde okropni:((

reklama
Do góry